Sos! 7-hete szültem de késöbre kaptam idő pontot a dokihoz! Normális az hogy nem tudom visszarartani a vizeletem? :/ ha valaki megnevetet hiába nem kell akoris becsurog!
Hát azt azért nem mondanám, hogy normális, de sajnos sokaknál előfordul. Intimtorna viszont hamar rendbe hozza, csak kitartónak kell lenni. Én a Kriston intim tornát csináltam, vagyis még most is, mert gyakorlatilag mindenkinek kéne minden nap, tünetektől függetlenül, megelőzésképpen, mert nagyon fontosak ezek az izmok, ezek tartják a belső szerveket a helyükön, ha nem elég feszesek, akkor húlyagsüllyedés, méhsüllyedés alakulhat ki...nyilván az általad is említett panaszok mellett.
Szóval szerintem a legjobba Kriston intimtorna, dvd is van róla, könyv és tanfolyam. Én is a dvdről kezdtem, kb 1 órás, egyszer kell végignézni, nagyon jól megtanítja technikát, és onnantól már csak napi 5 perc az egész. (pár gyakorlat, lejegyzeteltem, de pár nap múlva már fejből ment)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!