A normális, hogy nem ad a kórház a szülésemmel tájékoztatást? Hárítottak, keressem az orvost, dehát nekem nem volt orvosom.
aki épp ügyeletben volt, az "foglalkozott velem" ami szinte a nullával egyenlő, ő egy gyakornok, szülésnél csak nézte a többieket, ott volt egy szülésznő, meg asszisztensek.
a nevüket sem tudom, csak a gyakornokét.
a szülészeten akit kapcsoltak, olyanokat mondott még azon kívül, hogy keressem az orvost, hogy nem né bele a gépbe, mert hát nekik dolguk van..
érdekelnének a megszült lepényem érettségi adatai, kaptam e fájdalomcsillapítást, mi az az episiotómia(zárón ez áll:normál szülés zajlott le episiotómiával, mit kaptam "perifériás"(?)infúióban, adtak e szülés előtt "szokásos"antibiotikumot(ami védi a magzatot az útján, hogy ne szedjen össze fertőzéseket ..elvileg), aztán CTG szülés alatt, ez is mi?
a fogalmakkal már tisztában vagyok!
csak a lepény érettségem nem tudom
ilyen van az "alkalmazott terápis" alatt:
1,2g Aktil 1.v., Panalgorin tabl.
(én nem kaptam tablettát..)
diagnózisnál ezt nem értem:
04200 IEBR int.kiv.
A kórházi zárójelentésen nincs rajta?
Úgyis be kell vinni a háziorvosnak, inkább őt kérdezd. Talán ő megtalálja rajta, vagy rá tud kérdezni.
Vidd el a zárójelentésed a háziorvoshoz, vagy a nődokihoz és ő pontosan elmondja neked, hogy mi micsoda.
Nekem a zárón rajta volt a lepény adatai is, bár én meg sem néztem a zárójelentésem, csak a nődoki mondta a 6hetes kontrollon.
a zárón milyen orvosi kifejezéssel áll a lepényérettségi adat?
valszeg nekem abszolut nincs rajta, mert már minden sorát értek és amúgy is gondolom mellette lenne a fok(I, II, III)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!