Hanyadik hetig dolgoztatok babasan es milyen munkakorben?
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 19:00
11/38 anonim válasza:
Első vagyok, nálunk is állandó stresszhelyzet volt, behajtási osztályon dolgoztam vezetőként, nem épp a legelégedettebb ügyfelek. De nekem jobb volt a pörgés, mint az otthon ülés
13/38 anonim válasza:
Recepcioskent egy panzioban. A fonokom azt mondta, hogy vegig szamit ram, de sajnos a 8. heten elkezdtem verezni. Es mivel mar ketszer veteltem el igy, azonnal tappenzre mentem. Nem mentem vissza kesobb sem.
14/38 anonim válasza:
babysitter voltam (3 gyerek, napi 120 km vezetés, 300 nm ház takaritása, reggel 7töl este 8ig), mellette éjszakánként grafikákat készitettem (megrendelésre).. 40. hétig dolgoztam. pénteken még dolgoztam, éjjel meg mentünk a korházba.
15/38 anonim válasza:
Pozitív tesztig....
Kisèrleti laborban laborànskènt.
16/38 anonim válasza:
32 hetes vagyok, a 35. hetig fogok napi rendszeresseggel dolgozni, utana csak alkalomszeruen.Ez a napokban konkretan heti 7 munkanapot jelent, amibol heti 2-3 nap 12 oras, a tobbi 8.Hulla vagyok...
Szallodaban vagyok kozepvezeto, 90%-ban irodai munkat vegzek, de itt sem stresszmentes a legkor.Raadasul most szervezek egy szuper 5 napos olaszorszagi utat az alkalmazottaknak, amire en nem tudok menni, mert egybe esik a szules idopontjaval :( Gondolhatjatok mennyire elvezem :(
18/38 anonim válasza:
Iskolában dolgoztam, kb. a 10. hétig bírtam a rosszulléteket, utána otthon kellett maradnom, annyira kiütött. Aztán amikor visszamentem dolgozni, lepkehimlő volt a suliban, megint otthon kellett maradnom, a nyári szünet előtt egy hétre tudtam visszamenni. Az új tanévre meg már felvettek mást, ezt eleinte kicsit sajnáltam, utólag nem bánom, mert nem bírnám a terhelést.
19/38 anonim válasza:
Hipermarket vevőszolgàlati csoportvezrtő. 32. hétig, inkâbb szellemi de sajnos nem volt lehetőség leülni 5 percre sem amig papirozott az ember igy nem birta a làbam tovább sajnos.
20/38 anonim válasza:
Ügyfélszolgálaton 29. hétig. A napi 9 óra ülést nem bírtam, na meg néha az értetlen ügyfeleket sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!