Nehéz szülésen átesett anyukák, ti hogyan dolgoztátok fel? Ez is egyfajta baby blues lenne? Már négy hónapos a babám, de még mindig kísért az a borzalmas négy nap!
Itt ajánlották nekem is az alábbi linket. Nézd meg!
Bár én csak 6 órát vajúdtam, és csak közepesen nehéznek volt mondható a szülésem, mégsem tudom én sem elfelejteni. Főleg a kitolási szak volt nagyon nehéz. Indított szülés volt, nem is illeszkedett jól, ők billentették át a fejét, a köldökzsinór nyakán volt stb. Úgyhogy én nem is szeretnék több gyereket, mert nagyon rossz emlék volt a hüvelyi szülésem.Meg utána a fájdalmas aranyér, a gátmetszés, és a szex még most is fájdalmas. Most 7 hós a babám.
Utolsó vagyok. Egyébként én is tettem fel hasonló kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
sziasztok
először is nagyon sajnálom, nagyon szörnyű lehet ilyet tapasztalni
szerintem ezt nem lehet feldolgozni, max félretenni a szülés iránti érzelmeiteket
ha valójában túl akartok lenni rajta, szakember segítségét kell kérjétek pszichológustól
én ezt látom egyedüli megoldásnak. vagy ha legközelebb nőgyógyászhoz mentek vele beszéljetek erről és kérjétek ki a tanácsát,hogy ki tud seíteni a történtek feldolgozásában
Az én szülésem is nagyon nehéz volt. 36 órás vajúdás után 2 és 1/2 órás kitolási szakasz, 28 öltés és szülés utáni depresszió...(aranyér, herpesz stb...)
Ráadásul a babám 3 hétig nem akart szopizni, mire képes lett volna cicizni, addigra cumizavaros lett! Kemény küzdelemmel végülis kijöttem a depiből és a kisfiam is 10 hónapig szopizott. Nem akartam több gyereket, de aztán megint terhes lettem. A baba faros volt és 3 héttel korábban kivették császárral, mert majdnem elvesztettük! Ő egy hasfájós, nem kakilos baba, aki olyan pici volt, hogy alig mertem megfogni!
Nincs bennem irigység a könnyebben szült nők iránt, és a szeretet, ami a fiaimból árad feledtetti velem az összes fájdalmat és kínt. Idővel elmúlnak a rossz emlékek, de csak ha te is akarsz felejteni!
Mi már a 3. babát tervezzük!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!