Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi időbe...

Szülés után mennyi időbe tellett visszanyerni az alakodat? (Mennyit híztál? )

Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es vagyok... egyébként az mondják, hogy a test regenerálódása,régi alak visszanyerése szülés után kb.annyi időt igényel, mint amennyi idő alatt megváltozott. Ez ugye 9 hónap! Szélesedett a csípőd pl., az nem fog 1-2 hónap alatt visszaállni.
2014. okt. 22. 10:30
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,megnyugtatóak!Bár még nem szültek meg,most 32hetes 2 napos vagyok és eddig +6,5kg,remélem nem lépem át a 12 kg-ot...Azért izgatott ez a kérdés,mert jövő agusztusban lesz a lagzink és a pici keresztelője egyben,addigra szeretnék "bomba" formában lenni :D

Sajnos mivel szoptatni nem fogok tudni akár azonnal kezdhetem a fogyit,meg párom megígérte h vigyáz a kiscsajra még én elmegyek edzőterembe.

2014. okt. 22. 13:05
 13/13 anonim ***** válasza:
8 kilóval voltam több mint terhesseg előtt és igazából a kőrházből 2 kgal kevesebbel jöttem ki mint amivel teherbe estem, a csipom nem szelesedett semmit sem nekem a pocim hoz kellett 1honap mire ugyanolyan feszes lett visszahuzodott a bőr
2014. okt. 24. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!