Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért félted az alakodat...

Miért félted az alakodat szülés után, terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Mielőtt valóban elkezdenél rettegni, nézd meg ezt a videót: [link]

2013. jún. 16. 18:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

1. Mert megdolgoztam érte. Kövér voltam egy betegség miatt, kínszenvedsé volt lefogyni.

2. Mert amikor kövér voltam, az emberek undorodtak tőlem, többen beszóltak. Lehet álszenteskedni, de vékonyan sokkal könnyebb érvényesülni az életben, pl munkát szerezni is. Tapasztalatból mondom.

2013. jún. 16. 18:26
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért a mindegyik nőnek striás hasa enyhén szólva túlzás. Ez egyáltalán nem törvényszerű ugy mint a mellek változása. Nagyon sok nőnek nem lesz striás a hasa. A mell az tényleg 99%-ban rosszabb lesz de van akinek az sem.
2013. jún. 16. 18:34
 3/28 A kérdező kommentje:
Megnézted a videót?
2013. jún. 16. 18:34
 4/28 anonim ***** válasza:
52%
És most miért jó ez a videó? Szörnyű testű nőket nem érdeklik az alakjuk. Nekem ettől nem jobb. Ugyanúgy gyűlölöm a testem, ami lett belőle a terhesség miatt, és próbálom kihozni a maximumot! Mert ez minden, csak nem szép! És ez egy férfinak sem tetszik, csak elfogadja!
2013. jún. 16. 18:36
 5/28 anonim ***** válasza:
65%
Hát én nem voltam sose kövér terhesség alatt sem, viszont 160 centi vagyok a végén 57 centi volt a baba. Kegyetlenül kinyúlt a bőröm a hasamon, ráadásul 34 évesen voltam terhes., az az egy évvel ezelőtt. ráncos lett, lóg, nagyon szégyellem magam és sajnos nem fog már változni a hasam. A csípőm is szélesebb lett. 36-os méretem volt, most negyvenes. Ami a csípőmre rámegy az a derekamnál lötyög. Nagyon undorító lettem.
2013. jún. 16. 18:36
 6/28 anonim ***** válasza:
72%
Én nem féltettem egyáltalán. Egészségesen étkeztem, megfelelő mennyiségben ettem mindent. 20 kg-val voltam több szülés után, de nem érdekelt. Pár év alatt lement magától.
2013. jún. 16. 18:40
 7/28 anonim ***** válasza:
93%
Nem féltem. Azelőtt sem volt tökéletes, és nyilván ezek után (3. babával éppen) még annyira sem lesz, mint eddig. A férjem és az előző komoly kapcsolataim sem a hibátlan bőrömön és az egyéb alkatrészeken alapult. Természetesen nem szabad az embernek elhagynia magát, lustaságból szétfolyni és a gyerekre fogni, de ez másik része a történetnek.
2013. jún. 16. 18:40
 8/28 anonim ***** válasza:
81%
7. vagyok újra. 4. válaszolónak ebben marhára nincs igaza, hogy csak azt nem érdekli, akinek szörnyű... Legfeljebb szerencsésebb alkat vagyok, mert 2 után, 3-mal félúton annyi nyomot hagytak, hogy a combom belső oldalán egy visszér kijött és van 3 csík a hasamon. Tudom, hogy sokan nem ússzák meg ennyivel, de igazából ezek a változások a gyerekvállalás velejárói. Ha kötényhasam lenne, azt pl biztos nem hagynám annyiban, de talán ha az ember terhesség előtt és alatt sem volt puhány, akkor annyira nem lehet borzasztó a végkifejlet.
2013. jún. 16. 18:46
 9/28 anonim ***** válasza:
83%
4es vagyok. A videóra mondtam. Ott a megcsúnyult testű nőket láthatóan nem érdeklik a testük, ha megnézed a képeket, mosolyognak, felszabadultak. Jó nekik!
2013. jún. 16. 18:50
 10/28 anonim ***** válasza:
86%
Na kíváncsi leszek, mikor lesznek 0%-osak azok a válaszok, akik nem ostorozzák magukat.
2013. jún. 16. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!