Nem féltettem. Sőt életemben először éreztem úgy, hogy végre nem kell sanyargatnom magam, hanem békében lehetek magammal.
Na meg is kaptam a magamét a védőnőtől, az orvostól, anyámtól...
Ha valaki kiáll a sorból az már megvetést kap a környezetéből.
2013. jún. 16. 19:06
12/28 anonim válasza:
Nem féltettem a testeme, igazából nem is foglalkoztam azzal, hogy megcsúnyulhat. 35 évesen szültem először, másodszor, idén 37 voltam. Egy darab striám sincs, nem nyúlt meg a bőröm. Valójában nem is látszanak a terhesség nyomai. Az, hogy a melleim milyenek lesznek szoptatás után, hát nem gondokkodom rajta. Ha megnyúlik, hát na bumm.
2013. jún. 16. 19:14
13/28 anonim válasza:
milyen idióta kérdés. a felvezetés meg olyan, akár egy Viasat3 promo.
2013. jún. 16. 19:46
14/28 anonim válasza:
az,hogy valaki szül egy gyereket,az nem jelenti azt,hogy el kell hagynia magát... az élet nem csak arról a 9 hónapról szól.... utána is jó érzés csinosnak lenni
2013. jún. 16. 20:06
15/28 anonim válasza:
Nem féltem. Leadtam teherbeesés előtt huszon feletti kilót. Megcsinálom bármikor újra. CSíkjaim 15 éves korom óta vannak, az sem vág földhöz. Egészségesen élek, étkezem, mozgok, és tudom, ki vagyok. Sajnálom azokat, akik ezen görcsölnek naphosszat.
2013. jún. 16. 20:35
16/28 anonim válasza:
Kötve hiszem, hogy ne zavarná ezeket a nőket, nekem tized ennyire se ronda, de zavar és teszek ellene. Nem csak gyerekem van, hanem még az apja is ott van, akinek még szeretnék tetszeni.
2013. jún. 16. 21:45
17/28 anonim válasza:
Nagyon jó képek!:) Nekem legalábbis tetszettek.
Amikor terhes lettem az elsővel, megfordult egyszer a fejemben, hogy mi van, ha nem tudok lefogyni, csíkos lesz a hasam, stb. Aztán arra gondoltam, hogy: semmi. Anyukám se tudott lefogyni, és csíkos volt a hasa, nem emlékszem rá, hogy engem zavart volna valaha is, ős is csak a súlyával vesződött olykor. Nekem szerencsém volt, a második után is 45 kg vagyok és bőröm se repedt szét. Ugyan van néhány heg a hasamon bikinivonalon, de én szeretem.:) De ha másképp alakult volna, biztos megpróbálnék tenni ellene, és ha nem sikerül, akkor sem érdekelne annyira.
2013. jún. 16. 22:18
18/28 anonim válasza:
ma már írtam ide egy választ. Például én nem híztam, ami feljött az a terhesség után rögtön le is ment, de mivel kicsi vagyok nagyon ronda lett a bőröm, ráadásul berepedt az izom is ami nem akar visszanőni. Egy évvel a szülés után nagyon ronda a hasam. Nálam például valószínűleg válás lesz a vége mert annyira szégyellem magam, hogy a párom előtt meg más előtt sem merek levetkőzni.
2013. jún. 16. 22:21
19/28 anonim válasza:
És ha válás helyett inkább műtétre mennél?
2013. jún. 16. 22:24
20/28 anonim válasza:
Orvos előtt is le kell vetkőzni nem? Gondolkodtam már a műtéten is, az az most kezdtem el keresgélni mi lehet az oka a hasbajomnak meg miért nem lett legalább részben olyan mint volt. Érdekes, hogy anyám úgy néz ki mint lánykorában neki meg se látszódik semmi sem a hasán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!