Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért félted az alakodat...

Miért félted az alakodat szülés után, terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Mielőtt valóban elkezdenél rettegni, nézd meg ezt a videót: [link]

2013. jún. 16. 18:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Le kell vetkőzni, de ő tucatjával lát ilyeneket, szerintem vágj bele, ne szenvedj egy életen át emiatt, ha orvosolható.
2013. jún. 16. 22:32
 22/28 anonim ***** válasza:
69%

Azért féltettem az alakom terhesség alatt, mert szeretek csinos lenni, szeretek tetszeni a férjemnek és ezért meg is dolgozom. Hízásra hajlamos vagyok és nem tudtam, h hogy fog reagálni a testem a terhességre.

Szerencsém volt, alig híztam, és csíkos se lett a hasam. A mellem és a mellbimbóm formája változott, de így jobban tetszik. A szülés óta sokkal jobban elfogadom a testem, mint előtte valaha.

A videóval kapcsolatban pedig az jutott eszembe, h igen, valóban változik a testünk a babavárás alatt, de sokaknak ez egy jó ürügy, h "ó, én szültem X gyereket, ezért lettem kövér, jó vagyok így."

Szép, ha valaki elfogadja magát, és nem stresszel az alakján, de azért a gyerekszülés nem mentség mindenre.

2013. jún. 16. 22:37
 23/28 anonim ***** válasza:
csak a kérdésre válaszolok, nem olvastam vissza. én elégedett voltam az alakommal, sportoltam, jól elvoltam magammal, aztán teherbe estem. na most már tiszta repedés vagyok, meg persze itt egy kis háj, ott egy kis háj, hiába hadakozok:) de én azt szoktam mondani, ezen lehet segíteni, a gyerekeim legyenek egészségesek, a többit megoldjuk. szerintem vannak normális férfiak, ahogy a párom is az, és teljesen elfogadják a helyzetet, így persze sokkal könnyebb nekem is.
2013. jún. 17. 09:45
 24/28 anonim ***** válasza:

23-as vagyok, természetesen szülés után, amint lehet, szeretném visszanyerni az alakom, sőt, kicsit még formálnék is rajta, szóval azzal nem értek egyet, ha valaki kibúvónak használja a terhességet, vagy a szülést az elhízásra, nem is annyira esztétikai, inkább eü.-i bajok miatt

ha már gyereket szülök, szeretnék vele maradni sokáig, nem elpatkolni 45 évesen szívrohamban, vagy cukorbetegségben

2013. jún. 17. 09:46
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hasad miatt lesz válás a vége, hanem azért, mert képtelen vagy elfogadni magad, és kihozni belőle a maximumot. A párom úgy ismert meg, hogy drasztikus hízás-fogyáson voltam túl, legalább olyan volt a testem, mint ha már szültem volna. Nem érdekelte, sem akkor, amikor friss volt a kapcsolatunk, sem most, hogy babát várunk. Nem voltak gátlásaim, mert kihoztam a helyzetből a maximumot, megtettem mindent azért, hogy javítsam, amin lehet. Plasztika sem kell hozzá, csak önbizalom. A szex csodás, van, hogy napi 2x is együtt vagyunk, és nem vagyok manöken alkat. Szerintem nem csak az a fontos, hol -mi - hány centi, hanem hogy a fejekben rend legyen ezzel kapcsolatban. A bőr, hús, alak csak egy kis része a kisugárzásnak. Alakítható, amennyire alakítható. De nem határozhatja meg az egész életünket. Mert senki sem marad fiatal és szép örökre. Élni kell tudni a változásokkal és kihozni a maximumot. Boldognak lenni nem csak azon múlik hogy örökre 20 évesnek tűnjünk.
2013. jún. 17. 09:47
 26/28 anonim ***** válasza:
Mert a nők bár van hogy nem ismerik be de szeretik ha szépnek és kívánatosnak lássák őket. Terhesség alatt sokkal inkább az érdekel hogy a baba jól legyen, ezért próbálom tartani az ideális súlyt és nem össze vissza zabálni. Utána meg nem szeretem ha úgy néznek rám akár egy bálnára, és én is úgy érzem magam. Első babánál 12 kilót híztam. Most 15 hetes vagyok és eddig 2kg plussz van rajtam. De azért azzal is számolni kell hogy a terhesség ezzel jár.
2013. jún. 17. 13:41
 27/28 A kérdező kommentje:

A videó éppen arra világít rá, hogy mennyire előtérbe kerül az anyaság a "jaj istenem, hogy nézek ki" rémületével szemben. Mert aki gyermeket vállal, nem szabadna elsősorban az alakja miatt aggódnia. Ráér szülés után hozzákezdeni a regenerálásához.

Volt egy barátnőm, akinek olyan lett a hasa szülés után, mint egy körkörösen összegyűrt selyempapír mély gödörrel. Sokat szenvedett miatta és a férje előtt is szégyellte. Aztán évekkel később elváltak, a hasa nem változott. Találkozott valakivel, aki a menyországba emelte a ráncos, gyűrött hasával együtt. Sírt a boldogságtól,hogy valaki őt így is szeretheti. Ahogy vlamelyőtök írta, a boldogság nem ezen múlik. Elsősorban azon, hogy magaddal elégedett legyél és ami nem tetszik magadon, azon próbálj változtatni. Elsősorban a magad örömére.

2013. jún. 17. 20:50
 28/28 anonim ***** válasza:
Én meg úgy gondolom, hogy bár nincs súlyfeleslegem és csíkom, (le is pontoztak miatta), de soha nem voltam elégedett a testemmel, és nem is leszek. Ennek ellenére nagyon boldog anyuka vagyok, imádom a gyerekeimet, és annak ellenére, hogy nem fogadom el teljes mértékben a külsőmet, boldog életet élek. Ez egy sokkal összetettebb dolog ennél.
2013. jún. 17. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!