Miért félted az alakodat szülés után, terhesség alatt?
Azért féltettem az alakom terhesség alatt, mert szeretek csinos lenni, szeretek tetszeni a férjemnek és ezért meg is dolgozom. Hízásra hajlamos vagyok és nem tudtam, h hogy fog reagálni a testem a terhességre.
Szerencsém volt, alig híztam, és csíkos se lett a hasam. A mellem és a mellbimbóm formája változott, de így jobban tetszik. A szülés óta sokkal jobban elfogadom a testem, mint előtte valaha.
A videóval kapcsolatban pedig az jutott eszembe, h igen, valóban változik a testünk a babavárás alatt, de sokaknak ez egy jó ürügy, h "ó, én szültem X gyereket, ezért lettem kövér, jó vagyok így."
Szép, ha valaki elfogadja magát, és nem stresszel az alakján, de azért a gyerekszülés nem mentség mindenre.
23-as vagyok, természetesen szülés után, amint lehet, szeretném visszanyerni az alakom, sőt, kicsit még formálnék is rajta, szóval azzal nem értek egyet, ha valaki kibúvónak használja a terhességet, vagy a szülést az elhízásra, nem is annyira esztétikai, inkább eü.-i bajok miatt
ha már gyereket szülök, szeretnék vele maradni sokáig, nem elpatkolni 45 évesen szívrohamban, vagy cukorbetegségben
A videó éppen arra világít rá, hogy mennyire előtérbe kerül az anyaság a "jaj istenem, hogy nézek ki" rémületével szemben. Mert aki gyermeket vállal, nem szabadna elsősorban az alakja miatt aggódnia. Ráér szülés után hozzákezdeni a regenerálásához.
Volt egy barátnőm, akinek olyan lett a hasa szülés után, mint egy körkörösen összegyűrt selyempapír mély gödörrel. Sokat szenvedett miatta és a férje előtt is szégyellte. Aztán évekkel később elváltak, a hasa nem változott. Találkozott valakivel, aki a menyországba emelte a ráncos, gyűrött hasával együtt. Sírt a boldogságtól,hogy valaki őt így is szeretheti. Ahogy vlamelyőtök írta, a boldogság nem ezen múlik. Elsősorban azon, hogy magaddal elégedett legyél és ami nem tetszik magadon, azon próbálj változtatni. Elsősorban a magad örömére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!