Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az anya fellegekben érzi...

Az anya fellegekben érzi magát amikor megszületett várva várt gyermeke. illik ekkor közölni, hogy terhes vagy? Nem lehetne ez az ő napja?

Figyelt kérdés

ismerős, barát, rokon akárki, nem várhatna egy naot legalább a bejelentéssel?

mert speciel anno én nem dörgöltem a bnőmre a kórházban újszülöttjének megcsodálásakor, hogy de én is.nem akartam tőle elvenni, hogy most ő a minden, körülötte forog a világ.

viszont én meg ezt kaptam amikor szültem.

valahogy nem tudtam őszintén örülni, ami pedig természetesnek kellene lennie, hogy őszintén gratulálunk..

2014. okt. 11. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket, viszont amikor nekem megszülettek a lányaim, annyira boldog voltam, ami természetes...bár ha barátnőm bejelentette volna hogy ő is babát vár, biztosan örültem volna neki, de az biztos hogy úgysem rajta hanem a gyerekemen járt volna az eszem! :)
2014. okt. 14. 00:07
 52/73 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok...még annyi lemaradt hogy véleményem szerint az az undorító dolog, ha pl. egy anyának elmegy a babája, és a barátnője akkor közölné vele hogy terhes..
2014. okt. 14. 00:08
 53/73 A kérdező kommentje:

47-es gyereket nem azért szül egy nő, hogy "teljesítsen"

nagyon nem tudsz te semmit

2014. okt. 14. 08:25
 54/73 A kérdező kommentje:
*a többi gondolatod meg gondolom magadról szól.
2014. okt. 14. 08:27
 55/73 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező normális ember nem de aki ilyen kérdésen jár az esze amikor pár hetes gyereke van az igen azért szül mert társadalomnak fel akarja mutatni a gyereket,hogy ő is tud szülni.

Aki szeretetből szül, az bármikor képes örülni a gyereknek, amit te már leírtál hogy nem voltál képes őrölni.

2014. okt. 14. 08:31
 56/73 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőd mennyire örült veled? Lehet, hogy nem érezted azt, hogy örülne, hanem csak el akarja újságolni, hogy neki is sikerült.

Nálam mind a kettőre volt példa. Volt olyan barátnőm, aki tényleg kíváncsi volt rám és a babámra. Na ha Ő újságolta volna, akkor nagyon örültem volna neki.

Volt egy másik barátnőm aki csak akkor jött el megnézni a babámat mikor már terhes lett. Valahogy éreztem, hogy csak az miatt jön, hogy na akkor elmondja, hogy Ő is terhes. Ha nálad is a második áll fent, akkor nem igaz barátról beszélünk. Kár vele foglalkozni. Ha az első, akkor nem számít mikor mondja el, hisz Ti akkor is fontosak vagytok neki.

2014. okt. 14. 09:10
 57/73 A kérdező kommentje:

szerintem meg akinek mindenáron a maga terhességéről muszáj beszélni, az válallhatta esetleg megfelelési kényszer miatt.

minek kell ilyen versengést csinálni belőle..

2014. okt. 14. 15:15
 58/73 A kérdező kommentje:

a terhességemnek nem örült, mert nekik nem jött össze(amiről nem is tudtam, hogy próbálkoznak)

a születést szerintem azért tudta elfogadni, mert akkor már terhes lett.de ezt én teljes egészében megértem, szeretem őt, semmi baj, ezért tartottam feleslegesnek is a hátteret írni.

csak szerintem nem egy napra tartozik a kettő.

2014. okt. 14. 15:20
 59/73 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező nincs mentség buta irigy ember vagy de valaki téged is elvett szóval örülj inkább neki, aztán ne írj többet.
2014. okt. 14. 18:08
 60/73 anonim ***** válasza:
82%

"vagy nagy nehézségek árán megkapod, megszerzed a legnagyobb álmod, erre közlik, hogy neki is van olyan

"

Huh baxus, xar egy eleted lesz, ha radobbensz, hogy millio masik anya is van a vilagon rajtad kivul.....

2014. okt. 14. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!