Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az anya fellegekben érzi...

Az anya fellegekben érzi magát amikor megszületett várva várt gyermeke. illik ekkor közölni, hogy terhes vagy? Nem lehetne ez az ő napja?

Figyelt kérdés

ismerős, barát, rokon akárki, nem várhatna egy naot legalább a bejelentéssel?

mert speciel anno én nem dörgöltem a bnőmre a kórházban újszülöttjének megcsodálásakor, hogy de én is.nem akartam tőle elvenni, hogy most ő a minden, körülötte forog a világ.

viszont én meg ezt kaptam amikor szültem.

valahogy nem tudtam őszintén örülni, ami pedig természetesnek kellene lennie, hogy őszintén gratulálunk..

2014. okt. 11. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:

29-es köszi, megpróbálok különbséget tenni a két dolog között

utolsó írtam már, hogy van, aki wc-be szül, nem olyan anyákról van itt szó, akinek hétköznapi dolog a gyerekvállalás, meg egynek érzi magát a millióból.

2014. okt. 12. 12:13
 32/73 A kérdező kommentje:

nekem érdekes, hogy amikor van ez az euforikus állapot, milyen már ide bevágni, hogy "Am én is"

[link]

2014. okt. 12. 12:19
 33/73 anonim ***** válasza:
55%
Csak azt nem ertem, neked miert csokkenti az euforiadat, ha egy szeretted is euforiaban van?!
2014. okt. 12. 12:32
 34/73 A kérdező kommentje:

írtam, hogy nekem ahhoz hasonlít amikor betegnek panaszkodik valaki

amire írták, hogy nem ugyanaz..

2014. okt. 12. 12:35
 35/73 anonim ***** válasza:
100%
Annak, aki a hosiessegrol irt: igen sok millioan atestek rajta, sok millioan bele is haltak. En is belehaltam volna, ha kicsit korabban elek, igy is majdnem megtortent. A szulest kovetoen 3 honapig fajdalmakkal es fajdalomcsillapitokkal eltem. En igemis hosiessegkent gondolok erre. De nem varom, h masok is ezt tegyek. A gyermeket kell ilyenkor unnepelni. Ha nekem szules utan mondta volna valaki, h babat var, azt gomdoltam volna, na lehet, h o is igy meg fog szenvedni, szegeny. Aztan neha hallok konnyu szulesekrol, kettos erzesem van: orulok. H neki konnyebb volt es irigy is vagyok kicsit. De a boldogsagara nem.
2014. okt. 12. 12:39
 36/73 anonim ***** válasza:
34%
Azert ilyenkor az ynyukak a hatalmas hormonalis valtozasoktol, sokkal erzekenyebbek! Ebbol a szemszogbol nezve igazad van Kerdezo!
2014. okt. 12. 13:46
 37/73 anonim ***** válasza:
85%

Nézd, én minden anyát kicsit hősnek tartok.

Neked, a babának, a férjednek, anyukádnak, családodnak nagy nap volt. Ugyanilyen nagy nap annak, aki szintén azon a napon szült. Más a nyelvvizsgáját tette le, más akkor kapta meg a diplomáját, más a várva várt előléptetést vagy munkát...

Miért fáj az neked, hogy egy nő, akit a barátnődnek tartasz, veled osztja meg az örömét?! Attól még nem lesz kisebb a tied! Amikor megszületett a második kisfiam, én is boldog voltam, úsztam a fellegekben, hogy épen és egészségesen, nehéz terhesség után végre a kezemben van. Ettől még tudtam örülni a szobatársam örömének is, amikor elújságolta, hogy aznap már nem kellett szondával etetni a pici, koraszülött lányát.

Vannak érzések, vannak pillanatok, amik annyira örömteliek, hogy szeretnénk a világnak kikiabálni, de azt nem lehet, így ahhoz fordulunk, akit szeretünk.

Hozzám is bejött a barátnőm, kiörömködtük magunkat a kisbabámon, aztán örömködtünk azon, hogy az ő kisbabájának kibújt a foga...

Kissé egomániás vagy, ha úgy érzed, más öröme csökkenti a te örömödet. Nem tudnál úgy gondolni rá, hogy duplán történtek a jó dolgok?

2014. okt. 12. 13:46
 38/73 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azok a nők, akik szültek gyereket sem egynek érzik magukat a millióból... Hanem az egyetlennek, hiszem velük történik!

De! Hogy egy igaz barátom örömének ne tudjak szívből örülni??? Hát az nem az igaz barátság ismérve!

Versengsz ezzel a barátnőddel? Vagy kevesebbnek érzed magad nála?

2014. okt. 12. 14:52
 39/73 anonim ***** válasza:
68%

ne haragudj kedves kérdező de sztem neked már szülés előtt sem volt "tiszta" a fejed...ez a nap számodra mindig különleges lesz...milyen barát/rokon az aki a gratuláciok után ne tudna örülni annak h ezt a csodát más is átéli!nekem egy baratnőm 6 nappal utanam szült és még mi is benn voltunk, igy meglátogattam őket és őszintén örültem!ilyen önző emberrel én nem is tartanám a kapcsolatot! milyen megkeseredett irigy ember reagál igy?! hihetetlen...

38 hkm

2014. okt. 12. 14:55
 40/73 anonim ***** válasza:
68%

"írtam, hogy nekem ahhoz hasonlít amikor betegnek panaszkodik valaki

amire írták, hogy nem ugyanaz"

És ezen te elgondolkodtál? Nem lehet hogy többi embernek van igaza és nem neked?

2014. okt. 12. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!