Az anya fellegekben érzi magát amikor megszületett várva várt gyermeke. illik ekkor közölni, hogy terhes vagy? Nem lehetne ez az ő napja?
ismerős, barát, rokon akárki, nem várhatna egy naot legalább a bejelentéssel?
mert speciel anno én nem dörgöltem a bnőmre a kórházban újszülöttjének megcsodálásakor, hogy de én is.nem akartam tőle elvenni, hogy most ő a minden, körülötte forog a világ.
viszont én meg ezt kaptam amikor szültem.
valahogy nem tudtam őszintén örülni, ami pedig természetesnek kellene lennie, hogy őszintén gratulálunk..
*napot
a bnőm orra alá
szerintem meg tök jó akkor közölni, én nem bántam volna ha az orrom alá dörgöli a tesóm vagy barátnőm :)
mondjuk aznap elég k.o. voltam, lehet nem fogtam volna fel... :)
de ha azt nézed, mennyi "ő napja" van egy anyának :)
"Gratulálok! Képzeld én is babát várok!" MI ebben a nem-illendőség?
Néha csodálkozom, hogy egyes emberek hogy képesek életben maradni, annyi problémát gyártanak maguknak...
vagy nagy nehézségek árán megkapod, megszerzed a legnagyobb álmod, erre közlik, hogy neki is van olyan
nem tudom szerintem ez olyan ego..
Amikor a barátnőm szült aznap én be sem mentem hozzá látogatóba, mert ő kérte akkor hogy mindenki hagyja békén, a férjén keresztül üzente hogy most senkit nem akar mert nagyon kész volt a szülés után.
Másnap már sorban érkeztek hozzá a látogatók, én is akkor mentem be hozzá a párommal, és én pont aznap este tudtam meg hogy én is babát várok. Már előtte sejtettem a tünetek alapján hogy lesz valami, de távozáskor vettünk tesztet vagy 3 félét amiből mindent megcsináltuk és mindhárom kimutatta elég erősen hogy várandós vagyok. És mivel mi legjobb barátnők voltunk ő aznap este fel is hívott engem hogy másnap szervezzek be a férjének időpontot az okmányirodába hogy eltudja intézni a dolgát, mivel én is ott dolgoztam és én így protekcióval könnyen betudom dobni egy jó időpontra, aztán nem bírtam várni az örömhírrel és elmondtam neki hogy babát várok, aminek ő is nagyon örült, tényleg örült neki, őszintén örült hogy én is átfogom érezni az anyaság örömeit, meg hogy mi legjobb barátnők együtt babázhatunk szinte mert még 1 év különbség sem lesz a két gyerek közt :D Ami persze meg is történt mert mindkettőnknek kislányunk van :D És az én kislányom rengeteg holmit örököl tőle, és persze mi is adunk olyan dolgokat amiket mi kaptunk de még túl pici hozzá a babánk. Persze azóta már eltelt 6 év, és már más a helyzet. de még mindig tartjuk a kapcsolatot, és rendszeresen találkozunk még, a két kislány is nagyon jól elvan egymással. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!