Az anya fellegekben érzi magát amikor megszületett várva várt gyermeke. illik ekkor közölni, hogy terhes vagy? Nem lehetne ez az ő napja?
ismerős, barát, rokon akárki, nem várhatna egy naot legalább a bejelentéssel?
mert speciel anno én nem dörgöltem a bnőmre a kórházban újszülöttjének megcsodálásakor, hogy de én is.nem akartam tőle elvenni, hogy most ő a minden, körülötte forog a világ.
viszont én meg ezt kaptam amikor szültem.
valahogy nem tudtam őszintén örülni, ami pedig természetesnek kellene lennie, hogy őszintén gratulálunk..
"Az ő nagy napja"?????
A gyerek nagy napja esetleg, nem véletlen, hogy a gyereket ünnepeljük utána is ezen a napon. Ugyanannyira az anyáé, mint az apáé, sőt tágabb értelemben a nagyszülőké, egyéb rokonoké, barátoké, hiszen közéjük érkezett egy új gyönyörűség.
Összefoglalva, szerintem illik. Amikor nem illik az esetleg egy missed ab esetén, vagy beteg gyerek világra jötténél.
Túlreagálod és nem kicsit.
Teljesen normális és mindennapi dolog, hogy nők terhesek lesznek és babát szülnek. Vagyis nem gondolnám, hogy azért kéne valakinek az örömhírt magában tartani, mert valaki más meg szült.
Én biztos, hogy ha aznap jelenti be mondjuk a legjobb barátnőm, hogy ő is kismama, mikor én szültem, tuti, örültem volna neki, mert ő is részese lesz annak, amibe én akkor voltam.
Tudod mikor illetlenség bejelenteni? Ahogy már előttem is leírták, ha valaki éppen elvetélt és nagy örömmel az orra alá dörgölni, hogy ő meg éppen terhes.
Az a baja utolsó hogy barátnő nem neki örült hanem a saját boldogságának.
Nagyon irigy vagy kérdező, te hogy fogadtad volna, ha terhesség bejelentésre nem örültek volna a barátaid?
10 es válaszoló 2. kommentjére, csak jelezni akartam, hogy valóban különböző anyák vannak, van akiket megsem hat, hogy gyerekük lett, nem rád gondoltam, hanem abba, hogy különböző anyák vannak.
amúgy írtam példákat az első oldalon, hogy nekem mihez hasonlít a dolog, írták, hogy tnem ugyanaz a kettő, de szerintem de.
nem irígység.hanem milyen dolog már..
na mndegy, a válaszokból arra jöttem rá, hogy nem kellene magunkat elnyomni mások előtt, csak az ellenkezőjére számos példa van előttem, pl akármi történik az emberrel, sokan úgy reagálják le, hogy de ő akkor, vagy vele meg mi történt.
számos példát tudnék felhozni.
Kérdező ő is boldog mert terhes te is boldog vagy mert gyereket született, mi ebben a bántó?
Mindketten boldogok vagytok és te képes vagy ilyen baromságon törni az eszed.
Kérdező, az egy más eset, amiről írsz! Ha valakinek gondja van, amit szeretne megosztani, mert rosszul érzi magát, akkor intelligens ember meghallgatja a másikat és ötletel, tanácsot ad, kérdésekkel segít ahelyett, hogy a saját helyzetével megpróbálná felüllicitálni a segítségkérő gondját. Ez egy másik szitu, amiben valóban a magyar emberre jellemző ez a játszma, mert sokan nem rendelkleznek kellő érzelmi intelligenciával.
Itt azonban egy öröm megosztásáról van szó. A barátnő szívből örül neked, és szívből megosztja, hogy ő is anya lesz. Ez két pozitív állapot. Érdekes, hogy ebből azt éled meg, hogy a te örömödből vesznek el... Lehet nem ártana ezen egy picit gondolkodni, magadba nézni... elég erősen nárcisztikus vonás....Egy erős, stabil személyiség, aki kellő önbizalommal és önértékeléssel rendelkezik, másképpen reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!