Háborítatlan szülést szeretnék, ismertek olyan kórházat, ahol ez elképzelhető?
Kedves Edit! Nem vitatkozom veled, nincs rá okom. Még a téma sem egyezik, elmentél egy nagyon fura irányba. Otthonszülésről szó sem volt, hiába igyekszel ilyen releváns cikkeket hozni, mint a nőklapja café oldala.
A visszatérni az ősemberekhez és a felesleges vizsgálatok nélkülözése normális szülés esetén pedig két különböző dolog. Ahogy a rutin gátmetszés sem ment életeket, úgy a magas császárarány több, mint fele is csak a doki kényelmét szolgálja, még ha alá is támasztja az anyukának, hogy szüksége volt rá. Az életmentés ritkább, mint ahogy mondják. Meg van a maga helye és szerepe minden beavatkozásnak, csak épp nem kezelik őket megfelelően sok kórházban. Ezért érdekelt, hogy ki-hol-mit tapasztalt. Köszönöm a válaszokat a kórházakról, hasznosak voltak!
Kedves Kérdező!
Attól függetlenül, amilyen módon lekezelsz engem (amúgy két diplomás nő vagyok - közgazdász), még kívánok Neked könnyű szülést. Csak két dolog még: nem az a lényeg, hogy a Nők Lapja Caféban jelent-e meg a cikk, hanem, hogy miről szól. Nyugodtan rákereshetsz a hölgy nevére, rengeteg angol nyelvű újság is foglalkozott a témával : természetes szülés / otthon szülés kontra kórház. Én elfogadom, hogy Te nem az otthonszülésről beszéltél, de az is arról szól, hogy háborítatlanul akarja a kismama a szülést.
Kettő: nem én írtam az ősemberes választ, így ne rajtam kérd számon.
Gratulálok a diplomáidhoz. Le a kalappal!
Tényleg nem vagyunk egy hullámhosszon, ne erőltessük! Szép napot!
Imre sajnos mióta új főorvos van,teljesen más irányt vett.
István elvileg jó lenne,gyakorlatban én erősen csalódtam az orvosban,és a helyben is.
Róbert Klinikán szültem a második,ha lesz harmadik csakis oda mennék vissza.
Semmit sem erőltetnek,nincsenek felesleges beavatkozások,mindenre nyitottak.
Ha belefér anyagilag akkor mindenképpen őket ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!