A Bajcsy kórházban lehet háborítatlanul szülni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, vajúdás alatt szabad a mozgás, olyan pózban történik a kitolás, ahogy az anyának kényelmes (nem kötelezően ágyon), nincs kötelező gátmetszés stb. Ha igen, melyik szülésznőnél/orvosnál?2014. jún. 29. 19:24
1/2 anonim válasza:
Vajúdás alatt szabad a mozgás, sőt, engem pl ki is küldött a szülésznő a folyosóra a családomhoz, ahelyett, hogy a szülőágyon fekszem, és próbálom elviselni a fájásokat.
A kitolás mindkét szülésnél a szülőágyon történt. Nem volt kötelező gátmetszés, de a szanaszét repedés ellen nálam gátmetszés volt mindkétszer. Gyorsan, probléma nélkül gyógyult mindkét alkalommal.
2/2 anonim válasza:
Másodszorra 3 perces fájásokkal kerültem a szülőszobára, kedvem már nem nagyon volt sétálgatni. Nekem a labdán ülés volt kényelmes. De korábban sokszor találkoztam sétálgatva vajúdó kismamákkal.
A kitolás mindkét gyereknél a szülőágyon volt, először gátmetszéssel, másodszor gátvédelemmel szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!