Bajcsy-ban, Sulyoknál szült valaki mostanában?
Figyelt kérdés
Ha igen, írnátok tapasztalatot, azt hallottam, hogy nagyon jó, lelkiismeretes, de nagyon sok betege van. Tud figyelni, odaér,végig veled van a szülés alatt, minden érdekelne, és ha azt is megírnátok, hogy mennyit kért, illetve adtatok neki, azt megköszönném!2014. ápr. 8. 10:43
1/1 anonim válasza:
Én 2 éve szültem és csak a kitolási szakaszban ismerhettem meg, mert behívták segíteni. Szóval sok tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, mert nem jártam hozzá terhes gondozásra és sosem voltam nála, szóval akkor ismertem meg, de abban a szakaszban nem volt gondom vele. Figyelembe vette mit szeretnék, teljesen normális, emberi volt. Nem tudok rosszat mondani róla.
Nem hiszem, ha őt választod akkor rosszul döntenél, de amúgy a Bajcsyba több jó orvossal is találkoztam, egy volt akivel biztos nem szülnék, nem írom le a nevét, de egy idősebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!