Szegedre a női klinikára a babának mit kell vinni? Mellszívót lehet-e bevinni? Sterilizálót? Aki mostanában szült ott, segítene?
Májusra várjuk első babának,messziről megyek,mert a Félegyházán lévő kórházat megszüntették régebben,így Szegeden szülök majd.Szeretnék becsomagolni előre mindent,ami kellhet.Autóval fogok menni és a távolság miatt is hamarabb be kell majd feküdnöm.Utánam hozni nem nagyon tudja senki,ha valami otthon maradna.(komplikált lenne elintézni)
Magamnak összeszedtem netes listák alapján,ami kellhet,de a szegedi klinikáról nem találtam infót,hogy a babának adnak-e ruhát,pelust,popsitörlőt,ilyeneket csomagoljak-e stb.Nyilván,amiben haza hozom,azt viszem,de mi kellhet még? Köszönöm előre is,mennek a zöld kezek!
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Májusra várjuk a picit.Azt hittem az "ottlétre" is kell ruha neki,de akkor így kicsivel kisebb lesz a pakk.
Tényleg fontos,hogy mindent össze szedjek,mert nagyon nehézkes lenne,ha valami itthon maradna,sokára tudná behozni valaki(ha be tudná egyáltalán)
Nekem a kórházi csomagot már össze írtam,most ezekkel kiegészítettem és még egyszer köszönöm.
Ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!