Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szegedre a női klinikára a...

Szegedre a női klinikára a babának mit kell vinni? Mellszívót lehet-e bevinni? Sterilizálót? Aki mostanában szült ott, segítene?

Figyelt kérdés

Májusra várjuk első babának,messziről megyek,mert a Félegyházán lévő kórházat megszüntették régebben,így Szegeden szülök majd.Szeretnék becsomagolni előre mindent,ami kellhet.Autóval fogok menni és a távolság miatt is hamarabb be kell majd feküdnöm.Utánam hozni nem nagyon tudja senki,ha valami otthon maradna.(komplikált lenne elintézni)

Magamnak összeszedtem netes listák alapján,ami kellhet,de a szegedi klinikáról nem találtam infót,hogy a babának adnak-e ruhát,pelust,popsitörlőt,ilyeneket csomagoljak-e stb.Nyilván,amiben haza hozom,azt viszem,de mi kellhet még? Köszönöm előre is,mennek a zöld kezek!

2014. ápr. 7. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 7 hónapja szültem a Szegedi Klinikán. A kicsinek nem kell ruhát vinni, csak a hazamenéshez, viszont ha kéred, hogy nálad legyen a baba, akkor fogják mondani, hogy vigyél neki popsikrémet és popsitörlőt. Pelenkát nekünk adtak, az elég volt. A kicsik tápszert kapnak, ha még nincs tejed, pohárból itatják őket, nekem mondták, ha akarok hozzak be cumisüveget és a lefejt tejet adhatom abból is. Mellszívó van az osztályon, szobatársam használta is, de megtanítanak fejni is, ha kell. Tehát: hazamenős ruha, popsi krém, popsi törlő, ha akarod cumisüveg. Ha jól emlékszem a pelenka márkája a Bella Háppy volt, amit a kórházban használtak. Ja, vigyél pár textil pelust, az jól jön böfiztetésnél, illetve ha gondolod egy kis könnyű plédet-takarót a kicsinek, hogyha kiveszed a pólyából, be tudd takarni valamivel, mert csak kis ing van rajtuk, meg pelus (meg a pólya). A saját takaród esetleg véres lesz, vagy túl vastag, nem biztos, hogy erre tudod majd használni. Így elsőre nekem ezek jutottak eszembe. Mostani fejjel lehet vinnék még Infacolt, mert az enyém már ott is hasfájós volt, de nem tudom megengedik-e, hogy beadd neki ... Könnyű szülést neked! :)
2014. ápr. 8. 12:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a választ!

Májusra várjuk a picit.Azt hittem az "ottlétre" is kell ruha neki,de akkor így kicsivel kisebb lesz a pakk.

Tényleg fontos,hogy mindent össze szedjek,mert nagyon nehézkes lenne,ha valami itthon maradna,sokára tudná behozni valaki(ha be tudná egyáltalán)

Nekem a kórházi csomagot már össze írtam,most ezekkel kiegészítettem és még egyszer köszönöm.

Ment a zöld kéz!

2014. ápr. 10. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!