Hamarosan szülök. Mit kell bevinni a Máv kórházba? Van ahol kell ruhát vinni van ahol nem. És milyen házassági levelet fogadnak el?
Szia!
Én 3 éve szültem a MÁV-ban, a következő babát aug. elejére várom, s még ne kérdeztem meg a dokimtól, hogy 2005. óta mi változott, de akkor a következőkre volt szükség:
Babának:
-pelus
-popsitörlő
-papírtörlő (a szobánkban levő pelenkázó fertőtlenítéséhez, a fertőtlenítő folyadékot a kórház adta)
-posikrém, ha már te pelenkázod (egyébként van a "megőrzőben" is)
-1 váltás ruha, amiben hazaviszitek (a baba kórházi gyermekruhát kap, ha szükséges, naponta többször)
Neked:
-hálóing, köntös, törülköző, papucs
-betét, bugyi, mellbetét
-tisztálkodó eszközök, evőeszköz, pohár
-ha van, mellszívód, nyugodtan vidd be, a nővérkék le is fertőtlenítik
-WC papír stb...
-személyi, taj- és adókártya, házassági anyakönyvi kivonat (nekünk akkor több, mint 1 éves volta aházassági levelünk, de elfogadták, nem volt vele gond)
Javaslom, hogy azért kérdezz rá a dokidtól, hogy mit kell vinned, biztos ami biztos (főként az iratokat illetően).
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!