Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleimnek hamarosan 25....

Szüleimnek hamarosan 25. házassági évfordulójuk lesz. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Eddig ez az ünnep csak is kettőjüké volt, a család sosem csinált velük közös programokat, csak elmentek egy romantikus hétvégére vagy ilyesmi... Nagyszüleim viszont idén egy meglepetés ebédet vagy vacsorát szeretnének rendezni az ezüst lakodalmukra. Megkértek, hogy gondolkodjak én is, hogy csináljuk illetve hol.

Arra gondoltam hogy az éttermeknek van külön kis étkezője, ahol "bulikat" lehet tartani, talán egy ilyen helyen is megcsinálhatnánk, nem kell feltétlenül a megszokott otthoni környezetben. A nagyszüleim + unokák főznének, illetve mi vinnénk az inni valót is, a díszítést is megoldanám, így gyakorlatilag csak a teremért kell fizetni. Ezt leszámítva teljesen tanácstalan vagyok. Illik ilyenkor valamilyen ajándékkal készülni? Vagy csak a meglepetés vacsora? Kiket illik meghívni? Ti minek örülnétek, illetve csináltatok már valakinek ilyet? Nagyon megköszönném a segítséget!! 19/L

2009. okt. 5. 07:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem azokat, akik aktívan részt vesznek az életetekben. Nálunk ez így nézne ki: szüleim szülei, nagyszülei, gyerekei, unokái, testvéreik és ha belefér a keretbe és ráadásul jóban is vannak, az ő gyerekeik is.

Ajándékot pedig vinnék, de semmiképp nem "vagyontárgyat", hanem személyeset. Nagyszüleim 50. házasságijára pl csináltunk egy fényképalbumot, amiben az egész család benne volt. De lehet mindjárt fotókönyv is : [link]

De ez van pl dm-ben is.

Vagy, jó ötlet szerintem egy újságválogatás arról a napról, amikor esküdtek. Sógorom 30. szülinapjára csináltattuk. Egész jó árban van, itt tudod megnézni:

[link]

Vagy/és: zenés videót készíteni a családi képekből, indulva az esküvőjüktől és levetíteni az ebéden. Tuti siker és bőgés :)))

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Ja: még egy fényképes torta sem rossz ötlet, természetesen az esküvői képükkel.

2009. okt. 5. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!