Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent István kórházba adnak e...

Szent István kórházba adnak e hálóinget? Babának mit kell bevinni? Adnak ruhát vagy azt is vinni kell?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a saját hálóingemben szültem. A babának pelust és popsitörlőt kell vinni. Én vittem még a babának textilpelust, popsikrémet, meg egy pici puha plédet, amivel itthon is takargattam eleinte. babruha csak hazamenős kell, azt én nem vittem, otthon összekészítettem, és a férjem hozta be, amikor mehettünk haza.
2010. máj. 19. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:
MINDENT vigyél.Ami lesz a kórteremben:popsikrém,alkohol,steril gézlap(a köldök ápoláshoz).A saját hálóingedben szülsz,és után is abban leszel.A babának is vigyél mindent(textil pelenka a feje alá,sapka,rugdalózó 3-5(ha nem rugit viszel,akkor nadrág+felső,kb.3-4 garnitúra),body3-5,fürdőlepedő,popsitörlő,kis sapka(a folyosón kell kivinni a fürdetéshez,és ott huzat van)takaró!Naponta 3 db (eldobható Libero)pelenkát adnak a picinek,abból is vigyél,nem lesz elég.Én nagyon "szerettem ott szülni",már 2 gyerekem van,de a 3.babát is ott szeretném világra hozni.KÖNNYŰ,GYORS SZÜLÉST!
2010. máj. 19. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!