Debrecenben a Kenézy Kórházban kell e bevinni minden napra a babának kis ruhát, vagy kórházit kap és elég csak azt vinni amiben hazahozzuk?
Tavaly tavasszal szültem, tehát akkori az információm. Akkor nem kellett kisruhát vinni, hanem ott adtak rá minden nap új angolpólyát. Csak a hazavitelhez kellett vinni a kisruhát.
Ha biztos akarsz lenni a dologban, akkor telefonon meg tudod kérdezni őket. Tudakozóban tudják a kórház telefonszámát, onnan pedig kapcsolják a szülészetet. Ugyanitt be lehet jelentkezni szülőszoba, csecsemőosztály látogatásra is (2 alkalmas "tanfolyam"), ahol mindent elmondanak, hogy mit vigyél és mit nem kell vinni a szüléshez és a gyermekágyas időszakra a kórházba!
Úgyhogy érdemes erre a "tanfolyamra" bejelentkezni, ha ott szeretnél szülni. Ingyenes.
Könnyű szülést!
Szia! Én novemberben szültem a Kenézyben és nem kellett semmit vinni a babának mindent ott adtak. Csak mikor jöttünk haza akkor vittünk a babára ruhát!
4 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!