Háborítatlan szülés a bp. -i Szent János Kórházban mennyire valósult már meg?
Szia!
Melyik szülésznővel beszéltél?
Én is a Jánosban fogok szülni, fogadott orvos nélkül. Szülésznőt kértem fel, akiről több jót hallottam.
Pár héten belül szülök.
Én hipnoszülés tanfolyamon vettem részt, így én is háborítatlanul szeretnék szülni. Erre egyébként szerintem nem a János a legjobb megoldás.
Én beszéltem a szülésznőmmel a szokásokról, és direkt rákérdeztem a kitolási pózra.
Azt mondta, hogy azt csak ágyon fekve, az orvos fogja az egyik lábat, a szülésznő a másikat.
Kérdeztem, hogy mennyire lehet az ágyat megdönteni, hogy mégicsak ne vízszinten pózban kelljen "nyomni", hát annyira nem lehet, mint ahogy én azt elképzeltem.
Szóval nem vagyok annyira bizakodó, de még jól is elsülhet.
A gyereket a születése után mellkasra teszik egy rövid időre, de utána rögtön elviszik inkubátorba...ezzel sem értek egyet.
Nem egy szoptatáspárti kórház, de ez már egy másik történet:)
Te mikor szülsz ott?
Köszi az újabb válaszokat!
Aki Mayer Annamarit ajánlotta, tőled szeretném kérdezni, hogy ki volt az orvosod? Mit mondott, miért repedt volna a gát? Én kikötöttem, hogy vállalom a kis gátrepedést (tudom, hogy nagyon kicsi az esély a komolyabb gátsérülésre, sokat tájékozódtam a témában, a súlyos gátrepedéssel való riogatás nem megalapozott), szerencsére nagyon jók a szöveteim, csinálom a Kriston tornát és hamarosan a gátmasszázst is, szerintem össze tud jönni az ép gát első babára is, ha hagyják, hogy jó pozícióban szüljek. Neked hogy csinálták amúgy a gátvédelmet, az miből áll pontosan? Köszi a választ előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!