Szülés után mennyi napot van bent a kismama?
Figyelt kérdés
én úgy tudom normális szülés után 72 óra, császár 5 nap...engem a Jánosba érdekelne h működik....2013. jan. 15. 06:55
1/5 anonim válasza:
Jánosban szültem császárral, vasárnapi napon. Pénteken jöttem ki, de, ha nem kellett volna várni a babám egy vérképére, akkor csütörtökön jöhettünk volna. Ha komplikációmentes minden, akkor sima szülés 3 nap, császáros 4-5.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi...és a varratszedés hogy van? gondolom azért visssza kell menni vagy az utolsó napon szedik ki?
2013. jan. 15. 08:01
3/5 anonim válasza:
Sima szülés után 4 napot kell benn maradni, császár után 5-öt.
Ha délig beér mikor szülsz, az is egy napnak számít!
Császárok voltam a Jánosban, szerda délelőtt mentünk be, este meglett a baba, vasárnap engedtek ki.
Aki simán szült szerdán, azt szombaton engedték haza.
4 nap után kellett vissza mennem varrat szedésre.
4/5 anonim válasza:
Pénteki nap jöttem haza, és azt követő hétfőn mentem vissza varratszedésre, ami két perc volt és abszolút nem fájdalmas.
5/5 anonim válasza:
2009-ben császár után 3 nappal "dobtak ki" néhány kismamát, akiknek PIC-re került a babájuk. De gondolom, ha a babák velük maradtak volna és besárgulnak (3-4. életnap), akkor ők is tovább maradhattak volna bent.
(Egyébként érdekes, a Honvéd szülészetén császár és sima szülés után is 3 nappal lehet hazamenni, ha nincs semmi probléma.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!