36 hetes kismama vagyok és rám tört a félelem a szüléssel kapcsolatban. Mi lesz ha nem tudom végig csinálni?
Ha nem tudod végig csinálni akkor oda megy az orvos és jó erösen megszorítja a lábadat és azt mondja hogy nyomj.
Nekem a dokim ezt csinálta. Minden alkalommal mikor elkenödtem oda jött közvetlen mellém jól megszorította a lábamat majd eröteljesen rámszolt. Ettöl mindig össze szedtem magamat. Férjem meg jól mulatott rajta.
Olyan nincs hog benned marad a baba, vagy így, vagy úgy kijön/ kiveszik!
Ott majd sodornak magával az események, bármit megteszel hogy ne fájjon, legyen vège, nem fogod magad elhagyni!
ez az aggodalom sztem teljesen normális és az lenne a baj, ha nem foglalkoztatna a kérdés. hidd el, hgoy az adott pillanatban minden olyan magától értetődő lesz. ott lesz az orvos, szülésznő.. aki segítsen. de megkérheted az apukát/lánytesódat/anyukádat (vagy bárkit, akiben megbízol), hogy legyen ott veled.
kitartás!!!! :)))))
Szia!
Én is ezt kérdeztem nemrég.
Nagyon kedves,biztató szavakat kaptam,hátha neked
is segít!:)
38+5 hkm
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Olyan nincs, hogy nem tudod végig csinálni! Lehet nagyon könnyű és lehet nagyon nehéz szülésed is, de bárhogy is lesz, minden értelmet nyer, amint a kezedbe veheted a babádat! :) Tök természetes a félelem. És az is, hogy már túl lennél rajta legszívesebben. Én is várom már a végét, elég sok nyűgöm lett, bár inkább azért várom, hogy végre karomba vehessem a fiam. :)
Ha kevés a vasad, pl a labor is kimutatta, akkor mindenképp szedj mellé plusz vasat, mert nem jó vashiányosan szülni!
5. vagyok.
Fura,de megnyugodtam.Lehet csak azért mert már nagyon itt a vége.De már egyáltalán nem félek.Mostmár csak izgalom van bennem,hogy végre eljöjjön a mi időnk,és a kezemben tartsam a kislányomat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!