37 hetes kismama vagyok. Alhasi nyilalló fájdalmam van, és keményedek is rendszertelenül. Meleg fürdőre sem múlt el de nem is állt be rendszeresre. Ez már a vajúdás?
Sétálgass fájások közben. Ha nem múlik, akkor nem jósló, hanem igazi.
Amúgy a "rendszeres" fájásokat megcáfolni jelentkezem, 2. babával már vajúdtam amikor 2-8-10-3-15 stb. percenként jöttek a fájások---szóval nem lehetett ebből tudni h mi lesz....csak nem maradtak abba, sétálás hatására sem, az volt a gyanús.
Hát nekem eddig mindenki azt mondta hogy melegvízbe ülsz és ha arra sem mulik akkor ez már az. Vagy folyatod magadra a meleg zuhanyt. Semmi bajod nem lesz a kád miatt én ugy tudom.
Én a helyedben bemennék, ha nem mulik el.
Én bemennék. A kádról meg azt szeretném mondani, hogy még kórházban is szoktak abban vajúdni és merem feltételezni, hogy nincs kosz nála. Ugyanakkor egy hirtelen felszálló fertőzés valóban végzetes is lehet akár.
Könnyű szülést és boldog babázást!
Egy 4 gyerekes anyuka
Köszi mindenkinek a jó tanácsot. Este lepihentem és el is tudtam aludni, reggelig durmoltam. :D Viszont még érzek keményedéseket, illetve szurkáló, nyilalló fájdalmat, ezért reggel felhívtam az orvosomat, aki berendelt délre a kórházba vizsgálatra. Írok ha tudok valamit.
És köszönöm még egyszer mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!