Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetes kismama vagyok....

37 hetes kismama vagyok. Alhasi nyilalló fájdalmam van, és keményedek is rendszertelenül. Meleg fürdőre sem múlt el de nem is állt be rendszeresre. Ez már a vajúdás?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 20:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%
Nem!És nem ajánlott ilyenkor a fertőzés veszély miatt meleg fürdőt venni csak a meleg vizes zuhanyzás engedélyezett.Ne sürgesd az időt!Benned van a legjobb helyen.Érnie fejlődnie kell még.Minden nap ajándék.Boldog babavárást és egészséget.3 gyermekes anyuka :)
2013. jan. 10. 20:49
 2/16 anonim ***** válasza:

Sétálgass fájások közben. Ha nem múlik, akkor nem jósló, hanem igazi.

Amúgy a "rendszeres" fájásokat megcáfolni jelentkezem, 2. babával már vajúdtam amikor 2-8-10-3-15 stb. percenként jöttek a fájások---szóval nem lehetett ebből tudni h mi lesz....csak nem maradtak abba, sétálás hatására sem, az volt a gyanús.

2013. jan. 10. 20:54
 3/16 anonim ***** válasza:

Hát nekem eddig mindenki azt mondta hogy melegvízbe ülsz és ha arra sem mulik akkor ez már az. Vagy folyatod magadra a meleg zuhanyt. Semmi bajod nem lesz a kád miatt én ugy tudom.

Én a helyedben bemennék, ha nem mulik el.

2013. jan. 10. 20:59
 4/16 A kérdező kommentje:
megpróbálom a sétálgatást, köszi!
2013. jan. 10. 21:02
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Első vagyok,a fertőzésveszély akkor áll fent ha nyitva van már a méhszáj.És mivel görcsölget nem lehet tudni hogy esetleg kinyílt e Neki.A meleg vizet folyathatja magára de én inkább lepihennék mert a keményedések és a nyilallások is lehet hogy csendesednek.Azért még a 3 hét sokat jelentene odabent.
2013. jan. 10. 21:07
 6/16 anonim ***** válasza:
66%

Én bemennék. A kádról meg azt szeretném mondani, hogy még kórházban is szoktak abban vajúdni és merem feltételezni, hogy nincs kosz nála. Ugyanakkor egy hirtelen felszálló fertőzés valóban végzetes is lehet akár.

Könnyű szülést és boldog babázást!

Egy 4 gyerekes anyuka

2013. jan. 10. 22:01
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Utóirat: legkisebb fiam is 37 hétre született 4 kiló 30-al. Én örülök, hogy kijött. :)
2013. jan. 10. 22:03
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a jó tanácsot. Este lepihentem és el is tudtam aludni, reggelig durmoltam. :D Viszont még érzek keményedéseket, illetve szurkáló, nyilalló fájdalmat, ezért reggel felhívtam az orvosomat, aki berendelt délre a kórházba vizsgálatra. Írok ha tudok valamit.

És köszönöm még egyszer mindenkinek.

2013. jan. 11. 09:37
 9/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Most értem haza a vizsgálatról. A külső méhszáj nyitott, a belső zárt. Magnéziumot kell szednek 3x1-et. A baba kb. 3150 g körül van és teljesen jól érzi magát. :)
2013. jan. 11. 14:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Én az első válaszoló vagyok.Köszi hogy írtál!Akkor nem véletlenül fájdogált.Szép nagy baba :)És a vízben való üldögélést megkérdezted?Mit tanácsolt?
2013. jan. 11. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!