Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetes kismama vagyok....

37 hetes kismama vagyok. Alhasi nyilalló fájdalmam van, és keményedek is rendszertelenül. Meleg fürdőre sem múlt el de nem is állt be rendszeresre. Ez már a vajúdás?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 20:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én is így voltam, h. hírtelen, nyílalló alhasi fájdalmat éreztem.Nekem 32 hetes koromban kezdte el és 36 hét-ig tartott mert utána megszültem! Sokat pihenj és én is azt tanácsolom neked h. ne fürödj hanem inkább zuhanyoz. Tudom, h. nem lehet egésznap feküdni, de ha érzed h. elfáradsz akk inkább pihenj le. Minél többet nyíllal annál hamarabb szülsz meg mert kinyílik a belső méhszájad. Kitartás! És könnyű szülést kívánok neked!
2013. jan. 11. 16:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A fürdést is megkérdeztem, arra inkább a zuhanyt javasolta. Köszönök mindent még egyszer. Boldog babavárást és könnyű szülést Nektek is!
2013. jan. 11. 20:37
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
Jézus! Minek 37 hetesen 3x1 magnézium? Nekem kifejezetten mondta az orvos, ha időben szeretnék szülni 36hetesen álljak le vele. 35hetesen már nem szedtem. Most 37hetes vagyok, fájok én rendesen, de ez az élet rendje. 3kg ha most megszületne se lenne baj :)
2013. jan. 11. 21:41
 14/16 A kérdező kommentje:

Síelni megy az orvos. Én is néztem csak mikor mondta, hogy szedjem...

Most viszont olyan aranyérrel szenvedek, hogy menni alig bírok. Szülésig próbálom magam rendbe tenni.

2013. jan. 12. 19:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy sok a jósló még nem jelenti azt, hogy hamarabb szülsz. Nekem végig 3x2 kellett szednem és ugye már 3hete nem szedem mégis egybe vagyok :)Persze Ti tudjátok, csak nekem kifejezetten felhívta erre a figyelmet.
2013. jan. 13. 12:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajna aranyerem nekem is van. Félek mi lesz szülés után :(
2013. jan. 13. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!