Költözés, szülés másik városban, hogy megy ez? Szent János kórházban ajánlanátok orvost?
Június 1 költözünk Budapestre, Június 18-ra vagyok kiírva.
Itt van fogadott orvosom, de ha elköltözünk, ott akkor hogy, hol fogok szülni?
Szent Jánosban szeretnék szülni. Ez hogy megy, beindúl a szülés, oda megyek, és az ügyeletes megszüleszt?
Ha az első szülésem császár volt 4 éve, a második is az lesz, vagy sima, mi a szokás a Jánosban?
Van olyan orvos aki csak szülést vállal?
Én tudok neked nagyon jó szívvel orvost ajánlani Jánosba. Én is nála fogok szülni, nagyon lelkiismeretes, jó doki. Ha érdekel minden infót leírok róla üzenetbe, írj rám, ide nem szeretném leírni :)
Én is júniusra vagyok kiírva, csak 25 re :)
Lehet talizunk :P
Szia! Én a Jánosban szültem másfél éve, és most idén augusztusban is ott fogok, ha minden igaz. Csodásak egyébként a szülőszobák, de nem is ezért, hanem mert a dokim ott rendel, meg amellett magánrendel is máshol. Dr. Szathmáry Gábor. Tapasztalt főorvos.
Hogy mi a szokás császárnál, vagy van-e ott szokás erre vonatkozóan, nem tudom, de elvileg nincs akadálya utána a sima szülésnek,ez a körülményektől fog függeni szerintem, az egészségi állapotodtól és a babáétól. van weboldala a kórháznak, nézz szét ott is. Szerintem, nem mondhatja azt egy orvos, hogy ő csak szülést vállal, szerintem ilyen nincs. ha tudok még valamiben segíteni, szólj.
Dr. Szathmáry Gábornál szült pár hete egy barátnőm, és nagyon meg volt vele elégedve!
Volt "szerencsém" Dr. Balog Imréhez és Dr. Varga Anikóhoz- őket nem ajánlanám.
Hallottam még jókat Dr. Pálmai Bálintról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!