Nincsen fogadott orvosom. Januárba szülök a jánosban. Szoktak e pénzt adni én sima sztkba járok rendelésre, nincsen magán dokim se. és ha igen akkor mennyit és kinek?
Bőven jó, hidd el sokan semmit sem adnak!
Nagyon jó kórház, mindenki rendes, kedves!
Én is ott szültem, csak jót tudok róla mondani én is.
Nekem ugyan volt fogadott dokim 120.000-ért, a szülésznő viszont nem volt igazán fogadott, csak nagyon szimpi volt, akihez kerültünk és mivel lejárt volna 19 órakor a munkaideje, megkértük, hogy maradjon, így este 10-kor még levitt a gyermekágyas osztályra, úgyhogy a fáradozásaiért mi 25.000-et adtunk. DE mindezt mondom úgy, hogy végülis félig-meddig ő is fogadott lett.
Szóval szerintem reális lehet, szerintem bárminek örülnek,a szülésznők legalábbis biztosan, akár ajándékcsomagnak is, bonbon, kávé stb... A dokik meg kapnak eleget egyébként is, ne aggódj emiatt :)
Szerintem se aggódj emiatt.
Ha nem fogadott dokid,szülésznőd,akkor ők a saját munkaidejükben vannak ott,kapnak érte fizetést.
Ha nagyon meg vagy elégedve,adhatsz,de szerintem egy ajándékkosár is bőven jó(tescoban 7 ezer forintért nagyon szépet lehet kapni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!