Utolsó hetekben lévő kismamák, ti is izgatottak vagytok? Hogy készültök lelkileg arra, hogy a szülés most már bármikor bekövetkezhet?
Szia én a nyiregyi vagyok :)
Én nem szültem még meg. Ma megyek ismét amnioszkópiára, remélem lesz valami hatása és elindul kifelé a kiscsaj. Tegnap észrevettem hogy a nyákdugó egy része távozott. Picit fáj a derekam, meg már most sokkal jobban dagad a lábam, kezem mint eddig.
Majd irok ha van valami fejlemény.
oké.majd szorítok neked. :)
első voltam. Edina :)
szia.gratulálok!!!!jó egészséget nektek mindenkinek.
vigyázz magatokra.
Edina
Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most jelentkezem.
09.30. 15:44-kor megszületett kislányunk Bíbor Anna, 3330 g és 56 centi :)
reggel 6-kor indultak a fájások rögtön 7-8 percesekkel, 9-re már 3-5 percesek voltak, délben értünk be a kórházba, addigra már 2 perces fájásokkal, 4-5 cm-re tágulva, burokrepesztés, kiderült, hogy bele kakilt a vízbe, így végig CTG. Nagyon gyors és intenzív szülés volt, a végére már percenkénti fájásokkal. végül kicsi gát metszéssel a profi gátvédelem ellenére, a romló szívhang miatt, de természetes úton született meg a kis drágám :)
Sajnos aztán hamar besárgult, magas fehérvérsejt szám, valamilyen fertőzés, így 5 napig antibiotikum kúra, így 6 napot töltöttünk kórházban. Viszont gyönyörűen hízik, a születési súlyhoz képest 100g plusszal jöttünk haza :)
Mindenkinek boldog babázást kívánok! Annus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!