Utolsó hetekben lévő kismamák, ti is izgatottak vagytok? Hogy készültök lelkileg arra, hogy a szülés most már bármikor bekövetkezhet?
1.vagyok.tegnap 12.05-kor megszültem.3550 gr.51 cm.kislány!
9.30-kor kerültem szülőszobára.
Reggel nst rendben,de mondtam hogy nézzen meg a dokim már ha itt vagyunk.a szülésznőmmel megvártuk,megnézte a méhszájat,4cm volt.Mondta hogy mehetünk szülni.burokrepesztés,majd a végén 10 perc oxitocin és kész volt.a varrás nagyon gáz volt.most is fáj rendesen.Pénteken varratszedés és mehetünk haza.
Minden jót.kitartás nektek.
Kedves Első gratulálok a kislányotok születéséhez!
Sajnálom, hogy nem teljesen magától indult, és oxit is kaptál, meg a varrat is fáj.
Unoka tesóm azt ajánlotta, rá kell ülni a varratra, ha kell be kell venni hozzá fájdalom csillapítót, és akkor hamarabb rendbe jön!
Megkérdezhetem mi lett a neve a kisasszonynak?
Mi még egyben vagyunk. Ma voltunk CTG, minden rendben volt, fájás semmi. Néha vannak jóslóim, de elég gyengék. Viszont ma nagyon elkezdett fájni a szemérem csontom ha álltam mentem. Ülve nem érzem, de ha állok, megyek akkor nagyon hasogat. Biztos helyezkedik már a baba.
Szerencsére még sokat mozog, így tudom hogy jól van!
Jó egészséget nektek, és mindenkinek csodás szülést!
Mi még mindig egyben, semmi jele a szülésnek.
Olyan jól alszom éjszaka, mint már hónapok óta nem. Semmi fájás, keményedés is csak alig.
Várunk türelmemmel. Holnap megyünk CTG-re, vizsgálatra.
39+4
Másik Nyiregyi vagyok. 2 napja lustább a babám, mint eddig, és lejjebb is ment a hasam. 39+1 napnál járok.
Alvás nehezen megy, sokat forgolódom, de már nem birok, annyira fáj a szeméremcsontom, és a combhajlatom is mint akinek növőgörcse van :)
Többiek hogy vagytok?
Nagyon szép a Luca, láttam a képet a kórház oldalán :)
köszi :) Neked meg kitartást, nem sok van hátra! KI a dokid?nekem mindhárommal Fábián volt.
Könnyű szülést neked.
Nagyon szép nevet kapott a kislányotok! A Luca igazán kedves név. Jó egészséget nektek és boldogságot
Kitartás másik Nyíregyházi mami.
Nekem szerencsére most jobbak az éjszakáim. Nyugodtabban alszom, kevesebbet kelek, jól kitudom pihenni magam.
Mi ma voltunk Ctg, minden rendben volt, szülésznőm megvizsgált, kezd elvékonyodni a méhszáj, és már nyílik is, lehet pár napon belül megleszünk. Nagyon bizakodom. A dokim héten találta ki, hogy nem is hétfőre hanem keddre vagyok kiírva, szóval reménykedem.
39+5 hkm
Na ma beléptünk a 40. hétbe.
Nyákdugó távozott, jósló fájások vannak, tágulgatok. Bizakodom, hogy most már napokon belül megszületik a kislányunk!
De jó örülök. Nálam még semmi :(
"nyiregyi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!