Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan lehet felkészülni a...

Hogyan lehet felkészülni a szülésre?

Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 03:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy dúla a legjobb sevitseg.mind a felkeszulesben mind a szuleskor.en mar sajnos csak a terhesseg vegen fogadtam de nem bantam meg.rettentoen sokat segitett.persze nem mindegyik korhaz egyuttmukodo.

Terhesseg alatt en neztem a kandasz andi regi musorat a neten.elolvastam egy rakat konyvet.es minden videot megneztem szulesekrol.ez nem biztos h mi denkinek jo.de en ugy erzem h kivulrol latni sokkal durvabb mint benne lenni.

viszont amit nagyon elrontottam az az h en csak a szulesig gondolkoztam.ugy voltam vele ha azon tul leszek utana mar minden rozsaszin mezesmazas....hat nem.szoptatas nagyon fajt es nem olvastam rola semmit.azt gondoltam naivan h odateszem es szivja..nahat egy honap volt mire osszecsiszolodtunk.mivel negy fiatalabb testverem van a legkisebbet pelenkaztam furdettem stb.azt go doltam megy majd minden mint a karikacsapas...de nem..az elso idore nem lehet felkeszulni.:-)de mndent osszevetve szep idiszak volt:-)

2014. szept. 3. 07:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Én annyit tettem, hogy végiggondoltam, hogy manapság belehalni ritkán szoktak, többedik gyereket is vállalnak, így annyira vészes nem lehet.

Hagytam magam sodródni, illetve a férjem bejött velem. Pszichésen ez sokat segített. Ráadásul volt egy marék komplikációm (az orvos hálistenkedett utána, hogy egyenként is 1 az egymillióhoz az esélyük, de együttesen meg...vegyek lottót).

Akkor és ott rábíztam magam a stáb szakértelmére. Jól tettem, mindketten maradandó károsodás nélkül megúsztuk és annyira megsajnáltak, hogy kiemelt ellátást kaptam a bent töltött napokban :)

2014. szept. 3. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Elyo vagyok.az kimaradt h Apuka termeszetesen bent volt.:-)rengeteget segitett.es szulesfelkeszitore is elmentunk.
2014. szept. 3. 09:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Én elolvastam egy könyvet, kismamajógára járok és elmentem egy szülésfelkészítő előadásra. Ennyit tudtam tenni és remélem a legjobbakat (még van egy kis időm szülésig).

Nálunk (nem Magyarország) az apukákat nem engedik be szüléshez, de még vajúdáshoz sem, a dúla fogalmát meg itt nem is ismerik...

2014. szept. 3. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!