Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apukák! APÁS SZÜLÉS után járt...

Ottibrigi kérdése:

Apukák! APÁS SZÜLÉS után járt már valaki úgy hogy nem tudott a párjához közeledni szülés után, esetleg megivselte a "látvány"?

Figyelt kérdés
Olyan apukák véleménye érdekelne akik szerettek volna bennt lenni szülésnél tehát nem a feleségük-kedvesük erőszakoskodott hogy bennt legyenek. Ellenpéldákra is kiváncsi lennék ki hogy élte meg. Köszönöm előre mindenkinek aki válaszol!!

2014. aug. 7. 06:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
49%
Én már kettőt szültem mindkettőnél bent volt apa ,nagyon boldog voltam ,volt ő is és most nemsokára megyünk megint szülni ismét bent lesz ,neki tök természetes volt hogy bent volt!Pedig elment a fenekem előtt mert a doki átküldte mert rossz helyen ált ,ugyan ugy szeret ,és jó a szex!!
2014. szept. 18. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!