Nagyon szőrnyű látvány szülés után a nemiszerv?
Szia!
Szülés után közvetlen igen. Akkor ne nagyon mutogasd , csak a dokinak!:) Utána 6 hét a gyerekágyas időszak; ez arra szolgál, hogy Te is újult erőre kapj, illetve a lenti dolgok szépen beforrjanak. Engem elég szépen megnyirbáltak, de azzal "vigasztaltak", hogy azon a környéken nagyon jó a vérellátottság, gyorsan gyógyul. Szerintem ez nagyon igaz. Nem nézegetem, de ahhoz képest, hogy az első héten beduzzadt és rossz volt mosakodni is, most már ugyanaz az "élmény" , mint régen volt.
Dehogyis, miért lenne?
Nem is értem, mire gondolsz.
Hát olyan, mint addig.
Ha gátmetszést csinálnak, az nem látszik, csak addig a 3 napig a cérna vége, ami 1 cm.
Ha ez zavar, húzz bugyit!
Semmi sem történik a nemi szerveddel, csak arra használod, amire való.
Inkább csodálatos, hogy ilyen rugalmas. Ez szerintem inkább tetszik.
Ha jön be apa , állítsd a fejedhez! Amíg a baba kibújik, belőled csak egy 1 cm gyűrű látszik a feje körül.
Aztán se gáz szerintem, de úgyis mindenki a gyereket fogja figyelni, ha aggódsz e miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!