Tényleg igaz, hogy van olyan, hogy szülés után kivűlről hetekkel később isfura látvány? Másodjára hallok arról, hogy szülés után hetekkel is látszikkivűlről a hűvely fala.
19.13-nak: Miért kell rémisztgetni az embereket?
Miért nem tudsz csakannyit írni,h .: én nem voltam szerencsés mert több sérülés keletkezett..vagy valami hasonlót.
Sajnálatos h így jártál,de aki még nem szűlt és elolvassa a kommented,egy életre elmegy a kedve a szüléstől.
Kicsit legyünk már tekintettel a másikra.
Ha valakit érdekel h mit takar a te "sérülésed" akkor valószínűleg jelez és kiélheted magad privibe.
Szerintem sokan nem kíváncsiak az efféle "kitárulkozásra".
Ha a kérdésre válaszolsz az épp elég,az kielégíti a kérdezőt,hidd el!
Sajnos ezelött 10 évvel akkor iscsászároztak,ha még meg lehetett volna próbálni a természetes szülést,most pedig az a divat h természetesen szülj akkor is ha beleszakadsz.
Szerintem beszéld meg a nődokiddal,h a baba mértét na meg a tiedet vegye figyelembe és ne a divatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!