Szülés után ha nagyon kinyúlt a hasamon a bőr és repedezett (nem nagy vörös csíkjaim voltak, hanem apró, vékony, de nagyon sok, most fehér), mit tudok vele csinálni, hogy egy kicsit szebb legyen a látvány?

Remélem neked nem így lesz, de nekem is csak kifehéredtek és kész. Én sose veszek fel többet bikinit az tuti.
Jártam ilyen kozmetikai bőr feszesítésre (rohadt drága volt), mindenféle krémeket próbáltam rá, úszni járok (az elvileg feszesíti a bőrt) de a felszín az attól ugyanúgy csíkos és a tapintása is más mint máshol a bőrömnek.
És én már több mint 2 éve szültem..:(
Én is baromira szégyellem, főleg hogy még csak 26 éves vagyok..:( És ez már egész életemben így marad.
Én pozitiv pillanataimban mindig arra gondolok, hogy ez volt az ára h szép, egészséges saját kisbabám legyen akit persze nem adnék semmiért :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!