Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megindíthatja így a szülést?...

Megindíthatja így a szülést? Mit akar? Valaki hasonlóan?

Figyelt kérdés
Tudom, nem láttok a doki fejébe, de hátha volt valaki hasonlóan. Tegnapra voltam kiírva, ma voltam magzatvízvizsgálaton. A doki annyit mondott, hogy bő 1 ujjnyira vagyok nyitva, a baba még jól fent van, a víz túl tiszta. Azt mondta menjek hétfőn, neki kedden továbbképzésre kell mennie 3 napra. Nem igazán értem mit akar mert nem mondott semmit hiába kérdeztem. Egy másik kismamája mondta, ő holnapra van kiírva és hétfővel befekteti. De minek ha nem is lesz itthon? Én nem tudok befeküdni, van egy 4évesem is, egyedůl vagyok. Vagy meg akarná hétfőn indítani, de hogy ha fent van a baba?? Adjatok tanácsot.
2014. jún. 28. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha fent van a baba hétfőn se lesz lentebb, nekem az első fiamnál volt hasonló, mondta h szabira megy, épp magzatvizet vizsgált, este meg beindult a szülés de én akkor már túlhordtam egy hete...gondolom a dokid is tudja h gyerek van otthon, lehet csak le akar ellenőrizni mielőtt elmegy, mond neki h ha nem akarsz befeküdni inkább sürün be mész nstre
2014. jún. 28. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Újra megnézi a a vizet majd, ha csak addig be nem indul magától :P
2014. jún. 28. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos újra megnézi a vizet, mert túlhordáskor az a veszélyes, ha a baba belekakil a vízbe és abba beleiszik. Meg ilyenkor már kétnaponta nst-zni kell a babát.
2014. jún. 28. 17:00
 4/6 A kérdező kommentje:
De ha ok nélkül be akar fektetni azt megtagadhatom ugye? Mert tényleg csak azt a pár napot tudom megoldani, azt is neccesen.
2014. jún. 28. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagymama ? Apuka?

Lehet megfigyelésre befektet, mert ilyenkor könnyen baj lehet!

2014. jún. 28. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyik ismerős volt igy alá kellett irnia egy papirt h saját felelőségére haza megy és mindennap ment nstre de a kis csajszi nem akart ki bújni igy a 41.héten meginditottak neki
2014. jún. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!