Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A jó meleg fürdő csak megindít...

Piroska és a farkas kérdése:

A jó meleg fürdő csak megindíthatja a szülést, vagy okozhat vmi bajt is a babának? Teljesen zárt a méhszáj.

Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:
okozhat kárt mert melegedik a magzatvíz.
2014. márc. 25. 07:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Hányadik hétben vagy? Megszületik, ha meg kell ne aggódj, még egy baba sem maradt bent!
2014. márc. 25. 08:42
 3/5 A kérdező kommentje:
holnaputànra vagyunk kiírva, és nem szeretném, h esetleg àthúzódjunk jhétre, és indítsàk. De akkor a melegedés miatt nem kísérletezek ezzel, köszi a vàlaszokat. csak a mostani frontokon is úgy àtlibbentünk mintha mi sem történt volna, ezért gondoltam, nagyon jól elvan odabent... :)
2014. márc. 25. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Első!!!Ilyenről én még nem is hallottam,de utánanéztem,nem is írnak sehol erről,hogy felmelegszik a magzatvíz...nem hiszem.

A meleg fürdő az első trimeszterben a vetélés miatt nem ajánlott,begörcsölhet tőle a kismama. A végén lehet fürdeni csak ne legyen melegebb 40C-nál.Amúgy terhesség alatt a bacik miatt nem ajánlják az ülőfürdőt,terhesen sokkal nagyobb az esély a hüvely gyulladására,amiből akár gondok is lehetnek.

2014. márc. 25. 13:29
 5/5 anonim válasza:

Nekem az orvos is javasolta, h nyugodtan lehet meleg (kb.38 fokos) kádfürdőt venni, és lazítani. 38 hetes vagyok, és minden másnap egy órát fekszem benne. Sokat segít a fájó csípőmön, derekamon.

Előtte alaposan lezuhanyozok, kifertőtlenítem a kádat....

Teljesen zárt vagyok (voltam a reggeli vizsgálaton)

Egyébként a terv az, hogy vízben is szülök.

2014. márc. 25. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!