Megindíthatja az orvosom a szülést a 38-39. héten ha nem akar az ünnepeken "dolgozni"?
Hát nem. Azért kapja a pénzét, hogy amikor kell, készenlétben álljon. Ettől függetlenül sajnos sok fogadott doki megteszi, sokan számolnak be arról, hogy a doki a neki alkalmas időpont előtti napon olyan "durván" vizsgálja meg a kismamát, hogy másnap már megindul a szülés.
Hát nekem többek között ezért sem kellett fogadott doki. Szültem szépen az ügyeletesnél akkor, amikor eljött az ideje és nem került egy fillérembe sem.
tikki
az utolsó válaszoló álltal leírtat és is sokszor hallottam.
de nem feltétlen nagy a babád. pl a sogornömnél 4 héttel elötte már azt mondták neki hogy több mint 4 kiló aztán mikor megszült 3,4 volt.
köszönöm a válaszokat:D
Én dec.31.re vagyok kiirva de már egyszer megindult a szülés 34 hetesen, de visszatartották.
A héten azt mondta a dokim hogy megbeszéljük a jövőhéten, hogy várunk-e 31.-éig
Az én babám is elég nagy a korához képest, ha még is meginditja nem lesz töle baja a bébinek?
Szia.Nekem az első babámat is úgy indították be a 37.héten és nem volt semmi gond.Most a második babánkat várjuk,jan.10-re vagyok kiírva.De már megbeszéltem az orvossal,hogyha minden rendben és a baba is fejlett akkor a 2 ünnep között beindítja.32.héten mérték 2400grammnak,éa a méhszájam is nyitva van már!!
Amugy én azért kértem az inditást,mert a kórházba nem mehet be a fogadott orvos,így akkor ő lesz bennt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!