Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szult valaki koztetek 35 eves...

Szult valaki koztetek 35 eves kora utan tobbedik babat?

Figyelt kérdés
Otodik lenne es vacilalok .. Tul sok idot nem adok a dolognak mert 37 eves vagyok , de a legkisebbem masfel eves a tobbiek lenyegesen nagyobbak , arra gondoltam esetleg legyen jobban hozza illobb teso is , bar imadjak a nagyok es o is oket . Nagyon elvezem az anyasagot de most o vele minden teljes , nem tudom jo otlet lenne-e .. :)

2014. jún. 23. 18:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Oszinten sajnalom... :(

Utansolvastam mert hal istennek nem is hallottam meg ilyenrol .. Sztem pont ratok akadtam. Babatok nem 2012 decemberbejeben szuletett? :(

Az en kis eletem 2012 szilveszteren :)

Nagyon nagy boldogsag lehet az ujabb egeszseges kis mano . Nem tudom ugy dontottwm ugyis kb egy- masfel evet adok a tortenetnek, hogy megfoganjon a kisbabank . Ha jonni akar jojjon .. En meg szoptatom a kicsit szoval nem tudom igy mennyi az eselye, de eddig nem volt gond a teherbeesessel :)

2014. jún. 25. 17:33
 12/18 anonim válasza:
De , rengeteg cikk jelent meg Zoéról mert annyira nem ismert ez a betegség, hogy azt mondtuk, mutassuk már meg, hogy létezik ilyen is ...
2014. jún. 25. 18:22
 13/18 anonim válasza:

Jól döntöttél :)

úgyis jönni fog, ha akar :) Szerintem akarni fogja :)

2014. jún. 25. 18:23
 14/18 anonim ***** válasza:

A negyediket váró vagyok :). Nálunk fiú- lány- fiú és most is pici fiú érkezik. Szóval 3:1 lesz a nemek aránya. Nagyon örülünk a kisfiúnak, mert a 3 évesemnek szuper lesz így. Remélem nemcsak klassz tesókká, de barátokká is válnak az évek során :).

Az én szíveben is van még egy babának hely, aki lehet kislány lenne, és így a nagylányomnak is lenne egy nemben ugyanolyan tesó :). De ez még nagyon távoli, egyenlőre boldogok vagyunk így, ahogy vagyunk, aztán, hogy mit hoz a jövő...

2014. jún. 26. 00:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: őszinte részvétem Zoé miatt :(((
2014. jún. 26. 00:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen igen a kis Zoerol olvastam .. ://
2014. jún. 26. 01:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Akkor ha az otodik baba is megszuletne egyszercsak valoszinuleg te is mar 37-38 ev fele jarnal... Jo hogy nem csak en gondolom igy, hogy miert ne .:) Foleg a mai vilagban baba...tobbedik..
2014. jún. 26. 02:00
 18/18 A kérdező kommentje:
Mizujs ? :) jol vagytok kismamik ? :)
2014. júl. 15. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!