Szult valaki koztetek 35 eves kora utan tobbedik babat?
Oszinten sajnalom... :(
Utansolvastam mert hal istennek nem is hallottam meg ilyenrol .. Sztem pont ratok akadtam. Babatok nem 2012 decemberbejeben szuletett? :(
Az en kis eletem 2012 szilveszteren :)
Nagyon nagy boldogsag lehet az ujabb egeszseges kis mano . Nem tudom ugy dontottwm ugyis kb egy- masfel evet adok a tortenetnek, hogy megfoganjon a kisbabank . Ha jonni akar jojjon .. En meg szoptatom a kicsit szoval nem tudom igy mennyi az eselye, de eddig nem volt gond a teherbeesessel :)
Jól döntöttél :)
úgyis jönni fog, ha akar :) Szerintem akarni fogja :)
A negyediket váró vagyok :). Nálunk fiú- lány- fiú és most is pici fiú érkezik. Szóval 3:1 lesz a nemek aránya. Nagyon örülünk a kisfiúnak, mert a 3 évesemnek szuper lesz így. Remélem nemcsak klassz tesókká, de barátokká is válnak az évek során :).
Az én szíveben is van még egy babának hely, aki lehet kislány lenne, és így a nagylányomnak is lenne egy nemben ugyanolyan tesó :). De ez még nagyon távoli, egyenlőre boldogok vagyunk így, ahogy vagyunk, aztán, hogy mit hoz a jövő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!