Aki az 1. babajat korabban szulte, a 2. ill, tobbedik babat is korabban hozta a vilagra?
Lanyomat 37+4 naposan szultem, es a dokim azt mondta, hogy nagy az eselye annak, hogy most fiamat is korabban szuljem meg. Kislanyomat mindig kisebbnek mertek. Kicsinek is szuletett, bar par het alatt behozta a lemaradasat, azota is nagyobb a korabeli gyerekekhez kepest. Fiamat viszont mar most nagyobbnak merik.
Mekkora az eselye annak, hogy ismet korabban szuljek a kiirthoz kepest?
Elsőt 39 hetesen, másodikat 38 hetesen szültem. Mindkettőnél könnyen tágultam, és mivel a másodiknál már eleve nyílt a méhszáj, már a 35. héttől riogattak a szüléssel.
Szerintem az valószínű, hogy egy többedik baba a kíírt időpont előtt érkezik, pont amiatt, mert már könnyebben nyílik a méhszáj. Viszont az elsőhöz képest nem hiszem, hogy előbb jön.
1. babám: folyamatosan 2 héttel kisebbnek nézték, 38 hét 3 napra született, 2750 g 46 cm.
2. babám: normális méretűnek nézték, 38 hét 3 napa született, 3050 g 46 cm.
Az ismerősi körömben az az általános, hogy a második hamarabb jött 1-2 héttel, mint az első.
Anyukám példáját tudom írni neked:
én születtem 36+2 (vagy 3, nem tudom pontosan) hétre
testvérem: 40+0-ra, de még maradt volna, csak indították.
azt hallottam ,hogy a többedik babák és a fiúk tovább szeretnem maradni. nem tudom, hogy igaz-e, az esetünkben stimmel.
36+1 hetesen szültem a lányomat 370 grammal és 49 centivel. veszélyeztetett voltam, mert a 14.héten volt egy életmentő műtétem, progi császár lett volna ha kivárja a kisasszony
a fiam 39+0 született, 3400 gr és 56 cm volt. Mondták hogy nagyon esélyes a koraszülés ismét, de végig zárt volt a méhszáj, pedig nem pihentem egyáltalán, mert el kellett látni a nagyobbat (17 hónap lett köztük)
mindkétszer nagyon-nagyon gyorsan és könnyen, hüvelyi úton szültem vágás és repedés nélkül. mázlis vagyok
1.36+5-re uh szerint,számítás szerint a kiírás napján-sose tudom meg mi volt a helyes.
2.39+5 született.
1. baba 34+3hét
2. baba 39 hét
3 baba most kezdem a 38. hetet vele és még jele sincs a szülésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!