Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
28 hetesen közölte a fogadott orvosom, hogy a szülés előtti héten szabadságra megy. Kerestem egy másik orvost, nagyon szimpatikus, nagyon elégedett vagyok vele, de a 36 hetes CTG-n mondta, hogy váratlan esemény miatt el kell utaznia jún. 24-től júl. 1-ig. Én június 30-ra vagyok kiírva. Az első babám sima szülés volt, a 2. császár. Most választhatnék: én a sima szülésre szavaznék, de akkor várni kell, míg magától beindulnak a folyamatok. Vagy lehetne programozott császár a 39. héten, amikor még dolgozik a nőgyógyászom. Véleményeket szeretnék, hogy könnyebben tudjak dönteni, mert nagyon bizonytalan vagyok, mi lenne a jobb nekem és a babámnak. Köszönöm!2014. jún. 5. 14:10
1/9 anonim válasza:
En a sima szulest valasztanam. Szerintem jobb nem bolygatni azt ami a termeszet dolga.
2/9 anonim válasza:
Ha nincs orvosi indoka, szerintem ne kérj programozott szülést.
3/9 A kérdező kommentje:
De akkor egy idegen orvosra kell bíznom magam, akit nem is ismerek. Emiatt nehéz ez a döntés...
2014. jún. 5. 14:18
4/9 anonim válasza:
Akkor bízd magad egy idegenre, vagy keress mást. Nehogy már csak ezért kérj császárt!
5/9 anonim válasza:
És ők nem tudnak valakit ajánlani? Ilyenkor át szoktak adni másnak.
6/9 anonim válasza:
Ha magadtól sima szülésre szavaznál, inkább szülj idegen orvosnál.
7/9 A kérdező kommentje:
Én is a sima szülés mellett vagyok, köszi, hogy megerősítettetek ebben!!!!
A mostani orvosom természetesen ajánlott maga helyett egy orvost, akinek majd be is mutat, úgyhogy remélem, minden rendben lesz. Persze azt is tudom, hogy hiába választom a sima szülést, sok mindenen múlik, hogy sikerül-e majd tényleg úgy szülnöm, vagy végül mégis császár lesz... :(
2014. jún. 5. 14:25
8/9 anonim válasza:
Nekem 3 császárom volt, mindegyik egyre nehezebb, de ez a 3. valami brutál volt, nekem esélyem se volt a sima szülésre. Az nagyon jó, ha bemutat egy másik orvosnak az unokatesóm is így volt, és a doki teljesen úgy viselkedett vele, mintha végig hozzá járt volna, természetesen a honoráriumot is az új orvos kapta. A barátnőm az első babáját simán szülte, a másodikat császárral, mert elment a baba szívhangja, a harmadikat most 4 hete simán, gátvédelemmel és azt mondta, hogy a kettőt össze se lehet hasonlítani. Próbáld meg hátha sikerül simán megszülnöd. Sok sikert!
9/9 anonim válasza:
Én nem merném megkockáztatni. Oké, hogy választod a sima szülést, de ez közel sem jelenti azt, hogy az is lesz, komplikációmentesen, ilyenkor sokkal nagyobb a kockázat. Én inkább kérném a progit, és nem csak az orvos miatt, de egy császár után már biztosabb, ha a kövi is az. Ha véletlenül szétválik a heged, vagy bármi baj lehet, sokkal hosszabb lesz a felépülési idő, és nem csak a kicsi babádnak, de a két nagyobbnak is szüksége lenne rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!