Nekem csak csaszar volt. Sürgősségi, szóval a vajúdás részéből rendesen kijutott.
A műtét maga nem volt nagy dolog, de utána nagyon rossz volt. A természetes úton szült lányok tologathattak a babát, simán ellátták őket, en meg a fejemet sem emelhettem fel, es csak ugy lattam, hogy a babát felemelték.
Este fel kellett állni, na hat az valami rettenet, mintha égő vassal sutogettek volna a hasam.
A babát ellátni is eleg nehéz volt, nem is gondolna az ember, mennyi mindenhez kell a hasizom, ami akkor rohadtra faj. Mondjuk sirt a baba, es nemhogy kipattanni nem bírtam az ágyból, de kimászni is alig :) a köhögés, tusszentes, orrfujas durva :)
Ezek a szobatarsaimnal nem voltak, es en irigy is voltam rajuk rendesen emiatt :)
7-es vagyok.
23 évesen szültem, de én egész terhességem alatt is energiabomba voltam.
A férjcsomó egyébként egy plusz öltés, hogy szűkebb legyen a hüvelybejárat, egy időben állítólag nagy divat volt, ezzel jártak a dokik a férjek kedvében. De nem tudom, hogy igaz-e, én csak hallottam róla, amikor az orvosomnak mondta, hogy ilyet nem kérek, ő azt mondta, hogy ennek a létezése csak városi legenda.
10-nek:36ora az nagyon sok szenvedesböl,en mar legszivesebben a menzesznel meg akarok halni.
7-es:erröl mar hallottam,csak nem tudtam h ez a neve.Jo dolog lehet,nem? Ha tenyleg rendesen össze tud forrni a bör,es olyan mint regen.De ez gondolom csak gatmetszesnel van.
Amit a 12-es irt:az alapjan tenyleg rossz akkor a csaszarozas. ;-( Inkabb szenvedek par orat,napot,minthogy rossz legyen az utana is.De most mar te is tul elted ez a lenyeg. :)
Köszönöm,h ezt megbeszelhetem veletek,tapasztalt nökkel,mert anyukammal nem tudom. Ö nem szeret rola beszelni,mert azt akarja h ne szüljek ebbe a rossz vilagba,bla-bla,pedig neki is jo volt utana,mert mar setalgatott . Es az en tudatlansagom csak elijesztett a termeszetes szülestöl.
Erdekes a sztarok is altalaban csaszaroznak.Plusz pamela (hodi) is peldakepem,igaz ö termeszetes uton akart.
Menszinél én is sirtam anno :)
10-es
Sima!!!
Az első szülésem császárral végződött.
A 2. szülés spontán indult itthon, vízben vajúdtam 4 órát, mire beértünk a kórházba teljesen ki voltam tágulva, csak a magzatburok tartotta bent a babát. Burokrepesztés után 15perccel kint volt.
Ha azt mondom, hogy vajúdás közben (5 perces fájásokkal) még levágtam a férjem a haját, csakhogy jól nézzen ki a fényképeken, szerinted mennyire fájt? Egy sima menzesz jobban kifektetett mint a vajúdás+ szülés összesen. :)
Hat az jo lenne ha nalam is igy lenne. :)
Vannak szerencsesek is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!