Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szvagy császáros...

Természetes szvagy császáros szülés után jobb a sex?

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez egyénfüggő.

Nekem császárom volt, de én alig bírtam kivárni a 6 hetet és az első pillanattól kezdve élveztem a szexet. De van, aki azt mondja hogy neki császár után kellemetlen volt.

Ahogy van olyan is, aki hüvelyi szülés után simán szexel és el is élvez bajtalanul még van, akinek fáj egy ideig a behatolás és maga az aktus.

Kinek ez, kinek az.

Nem lehet előre megmondani hogy reagál rá a szervezeted.

2013. márc. 18. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Én császárral szultem .Bár utánna honapokig fájt, nemváltozott meg ott lent semmi .Szoval szerintem császármetszés nembefojásolja hosszutávon a szex minoségét...

Természetes szulesnél valtozhat a dolog ott lent...Olyat is hallottam akinek jobb lett mint elotte ,de olyat is akinek rosszabb.De itt sem mindenkinek változik szerintem...

2013. márc. 18. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet általánosítani, hoyg ennél vagy annál. Én természetes úton szültem egy közel 4 kg-s babát, és 2-3 hét után már semmi fájdalmat nem éreztem ott lent, 4 hét után nem látszott már a vágás nyoma sem (mondjuk pici, 1 cm-s volt), és mikor 6 hét után először szexeltünk egyáltalán nem fájt vagy volt kellemetlen. Mondjuk nem volt túl jó, mert én nagyon féltem attól hogy fájni fog, vagy nagyon megváltozott ott minden és nem lesz jó, ezért tiszta feszült voltam, de miután már láttam, hogy nem fáj és nem változott semmi, a következő alakalommal már nem görcsöltem ezen, és minden visszaállt a régibe. De van aki arról számol be, hogy sokkal később is fáj még, vagy nagyon kitágult. Mondjuk utóbbin ma már egy 10-15 perces rutinműtéttel lehet segíteni, inkább ezt vállalnám be, mint a császárt az örökké ott maradó heggel. Valakinek császár után is fáj a szex, nem konkrétan a hüvelyénél, hanem a seb miatt, van akinek lassan gyógyul a mélyebb rétegekben, van akinek meg semmi gondja. De ez tényleg egyéni, nem tudhatod előre nálad hogy lenne.
2013. márc. 18. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Második váloszolo vagyok ,nekem konkretan a huvelyemnél fajt vagy fél évig...Az elso olyan rossz volt h kénytelenek voltunk abba hagyni ,és várni még két hetet. Na akkor már valamivel jobb volt ,de inkább csak kibirhato ,mint jo :) jo csak fel év után lett :)
2013. márc. 18. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sok függ attól is, hogy az anyuka hormonjai milyen gyorsan rendeződnek.
2013. márc. 20. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Én császárral szültem. Nehéz volt a felépülés, így csak 9 hét után próbálkoztunk a szexel. Az első pár alkalom nagyon fájt, majd tűrhető lett, de magamtól sosem kezdeményeztem, mert féltem a fájdalomtól. A lányomat 9 hónapig szoptattam, amióta abbahagytam a szoptatást minden olyan, mint volt, sőt talán még jobb is :)
2013. márc. 20. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!