Erre nem fogsz egyértelmű választ kapni.
Aki császárt kért, az bizonygatni fogja neked, hogy az a jobb, de szerintem a többség a természetes szülés mellett voksol.
Én is így szültem, és örülök, hogy nem lett császár.
Nekem normál szülésnek indult, de császár lett a vége. Szerintem a normál, hüvelyi szülés sokkal jobb. Mondom ezt úgy, hogy én is féltem a fájdalomtól, és hogy ezerszer jobban fájt, mint amit előtte el tudtam képzelni. 7 órát vajúdtam és már jöttek a tolófájások, amikor sürgősségi császár lett.
Engem nem viselt meg különösebben a császár, hamar gyógyult a seb és nem fájt annyira, de lelkileg nehezebb volt feldolgoznom. Sajnos a baba és az én érdekemben nem volt más megoldás, ha lesz legközelebb, akkor remélem sikerül természetes úton szülnöm!
2. vagyok. Hát igen fáj a vajúdás nagyon, de kérhetszfájdalomcsillapítót, bár én nem kértem. 13 órát vajúdtam az elsővel, aztán burkot kellett repeszteni és már jött is a baba, az nem fájt annyira mint a vajúdás.
A második babát sürgösségi császárral kellett "megszülnöm" mert baj volt a 36. hétben voltam. De császár után sokkal nehezebb volt, a baba folyton téged akar és nagyon nehéz mozogni császár után, de pedig múszáj, fog összeszorít és babázni kell :).
Szóval sokkal jobb a természetes szülés. Szerintem.
* híres-neves férjcsomót hagyja ki, ne csinálja meg.
Sietségemben elrontottam.
Huhh! 2.nak kemeny lehetett. Remelem azert volt melletted vki(oarod),aki segitett). Es fajdalomcsillapitoval nem faj a szüles?
Utolsonak jo h csak 3 oras volt a szüles es utana 2 oraval semmi baja nem volt.Szerencsere a felelem alaptalan volt.Mi az a ferjcsomo?Irigyellek h ennyi energiad van,nekem meg gyerekem nincs,de igy is hulla vagyok.Hany evesen szültel?
36 ora vajudas utan szültem fajdalomcsillapito nélkül.
Itt hagynak vajudni, várják hogy tágulj, nem úg mint otthon, hogy egyből császár. Inkább szülnék még így, mint hogy császározzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!