Császáros szülés kevésbé indokolt esetben?
Figyelt kérdés
21éves kismama vagyok, 16 hetes, úgy hogy még odébb van a szülés, minden esetre bennem már most az van hogy császárral szeretnék szülni. Olvastam sok mindent a természetes szülésnél, és úgy vélem inkább 1 heg, mint a természetes szülés kínjai. A másik indokom pedig hogy volt már baba elhalálozása a természetes szülés miatt, ezt nem szeretném bővebben kifejteni, mert nem ide tartozik, de átélni sem szeretném!!! Még mielőtt valaki el kezd ki oktatni, ez nem azt jelenti hogy nem akarok megszenvedni a gyerekemért, mert szülés módjától függetlenül is fel nevelem, ami valjuk be szintén nem könnyű feladat, csak úgy érzem számomra a császár lenne az ideális. Van olyan, amivel rá lehet venni orvost, hogy császárral szülessen a baba? Mi az amire azt mondják hogy ez miatt akár lehet császáros is(nem egészség ügyi)? Esetleg ha nincs erő megszülni, nyomni? Vagy nem is tudom.. előre is köszönöm a hasznos válaszokat.2014. ápr. 25. 17:09
51/57 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy 4 gyereknél még nem tartok, és nem is tervezek.. de szerintem meg lehetne nézni hogy te milyen vagy szülés után, és én milyen leszek. De amúgy meg semmi kedvem egy ilyen tuskó emberrel bájcsevejt játszani.. 4 gyerek után először is tanulj egy kis kedvességet, és kapargass a saját házad táján, ne engem próbálj meg lehúzni mert én akarok majd valahogy kinézni, és azt akarom hogy a gyerekem büszke legyen rám.. ilyen ocsmány viselkedéssel eltudom képzelni milyen csodálatos anya lehetsz..
2014. máj. 26. 17:24
52/57 A kérdező kommentje:
Különben is, nekem magyarázol hogy sminkre se lesz időm.. te miért nem a 4 gyerekeddel foglalkozol helyettem? :D menjél szépen fel le emelgetni őket, ahogy írtad ;)
2014. máj. 26. 17:33
53/57 anonim válasza:
Ne huzd fel magad kerdezo! Annyi hulye ember van, nem er annyir az egesz, hogy miattuk idegeskedj. 1-es voltam.
54/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzá szólást, már nem tudnak az ilyenek felidegesíteni, biztos valami unatkozó szerencsétlenség, nekem semmire nem lesz időm, de neki 4 gyerek mellet van itt ideje velem kötöszködni.. röhejes és szánalmas.. :)
2014. máj. 27. 14:37
55/57 anonim válasza:
Igen van idom mindenre a ferjemre is
A gyerekek iskolaban vannak ill uszason es zeneiskolaban.
Van rentgeteg idom van hobbim sok idot toltunk kettesben a ferjemmel rendszeresen elmegyunk egy hosszu hetvegere kozosen.Vegzek onkentes munkat es dolgozom is reszidoben.
Volt idom mindig is tanultam utaztam eltem a gyerek mellett is.
De 21 evesen nekem is ilyen nagy szam volt mint neked de az idovel belattam az elet nem olyan amilyennek en akrom hanem olyan amilyen.
56/57 A kérdező kommentje:
Ja értem, szóval nekem azért van nagy szám mert időt szánok majd a testem formázására, miközben te kapásból 10 dolgot felsoroltál hogy miket csinálsz gyerek mellet... ???? :D egyszerűen nem tudok mit írni.. nevetséges.
2014. jún. 11. 10:53
57/57 anonim válasza:
Most sokan biztosan lepontoznak de én is leírom a sztorimat. 22 napja szültem a Péterfyben császárral.Természetes szülésnek indult,de császár lett a vége mert a babám feje nem illeszkedett be a szülőcsatornába.Ez volt a fő ok, de emellett még voltak egyéb okok is mint a túlhordás 6 nappal,méhlepény oxigénhiánya vajúdás közben,5 ujjnyinál tovább nem tágultam illetve a baba belekakilt a magzatvízbe ami sárga színű lett emiatt. Viszont amint letisztították a babát odahozták a fejemhez,császár után 40 perccel a cicimre tették és szopott.6 óra kényszerpihenő után behozták a szobámba és végig velem volt.Igaz hogy az első 3-4 nap nem volt könnyű, de a természetesen szülők sem szenvedtek kevesebbet.Még aznap mikor szültem kora este lementem a kórházból a sarki boltba míg mások az ágyból sem tudtak felkelni.Minden akaraterő kérdése és hozzáállás kérdése.A sebem nagyon szépen gyógyul,hajszálvágásom van bugyivonal alatt.Én is császáros baba voltam, de nem voltak velem olyan gondok amikkel a császárosokat megbélyegzik.Mindenre van példa.Én természetesen szerettem volna szülni,de a természet közbeszólt. Ne hallgass senkire kérdező.Lehet épp azért fognak császározni,mert ezt te agyban eldöntötted és így alakul akkor a helyzeted.Egyébként egy vastag boríték ellenében is van doki aki császároz, csak meg kell találni erre a célszemélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!