Császáros szülés kevésbé indokolt esetben?
Kedves 20-as!
Nem azért kaptam 0%-t, mert pozitív a tapasztalatom, hanem azért, mert sok nőnél kiveri a biztosítékot, ha valaki programcsászárt kér.
Természetesen jönnek a "nagy hasi műtét", "utána mozdulni sem tudsz", "a gyerek érdeke a term. szülés" és egyébként meg egy szaranya vagy, ha császárt kérsz.
Szívük joga, hogy ez legyen a véleményük.
Én csupán a saját tapasztalatomat tudom leírni és senkit sem szeretnék rábeszélni a császárra.
Szerintem szíve-joga mindenkinek, hogyan akar szülni.
Az azonban érdekes, hogy császáros anyát még sosem hallottam osztani term. szült anyát, fordítva viszont elég gyakori, még akkor is, ha az illetőről nem is tudják, kérésre volt a műtét, vagy valóban volt rá oka.
Azt is megfigyeltem, hogy a kéretlenül és hangosan szitkozódók az esetek zömében irigyek. Nem a műtétre, hanem arra, hogy az illető ki tudott fizetni pár 100 ezer forintot.
...és most indulhat a nagy, nagy tiltakozás.
:)
Mint irtam ha a pina egy kapcsolatban fontos akkor ott mar baj van a felek ertekrendjevel.
Tudjatok mennyi utolagos komplikacioval jar egy csaszar?
Pl masodlagos meddoseg a csaszar utan nem fog jonni a kovetkezo baba
Aztan Egy evig nem lehetsz terhes tehat az orvos dont a termekenyseged felett.
Nagy esely a mehenkivuli ill mehszaj terhessegre , a kovetkezo terhessegel a lepeny belenohet a mehfalba kemenyen ugy hogy a mehet
is ki kell venni
Osszenohet a holyag a mehfallal ez fajdamat okoz egesz eletre.
Aztan a kovetkezo terhesseg alatt szetrepedhet a meh a seb helyen
Aki okos az nem azt nezi itt es most hanem elore nez a jovobe es gondolkodik.
Egy csaszar a kockazata es a komplikacoija miatt nem kivansagmusor nem valaszthato hanem egy eletmento beavatkozas.
A korhazban az orvosok noverek siman kirohogik a hata mogott azt a not aki a huvelye szuksege miatt aggodik megvan rola a velemenyuk mennyi esze lehet az ez fontos neki
Sajnos en mar lattam shokkban behozott anyukst aki 2.gyereket holtan szedtek ki a mehevel egyutt.
Tehat
27 jot nevettem megyek szolok az uramnak parkolja be a mikrobuszunkat a pinamban hiszen 4 gyerek jott at rajat tuti nem lesz gond.
addig pedig lecserelem a bepisilos betetet es almodozom a disener pinarol a csaszaros sebem alatt ami nekem nem jutott.
Hol elunk? a hulyek vilagaban ahol egyesek azt hiszik hogy egy operaciorol ok dontenek az orvosok helyett aki csupen 15-20 evet tanultak hogy meghozhassak ezt a dontest.
Ezzel szemben jucika Icuk kitalalja neki mi lenne a jo minden tudas es szakmai tapasztalat nelkul.
Megall az agyam es visszafordul.
szerintem jovo heten magamra gondolok es kivetetem a vakbelem hiszen en testem en dontok es ugyis csak utba van es megvarni amig begyulld annyira ciki dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!