Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros szülés kevésbé...

Császáros szülés kevésbé indokolt esetben?

Figyelt kérdés
21éves kismama vagyok, 16 hetes, úgy hogy még odébb van a szülés, minden esetre bennem már most az van hogy császárral szeretnék szülni. Olvastam sok mindent a természetes szülésnél, és úgy vélem inkább 1 heg, mint a természetes szülés kínjai. A másik indokom pedig hogy volt már baba elhalálozása a természetes szülés miatt, ezt nem szeretném bővebben kifejteni, mert nem ide tartozik, de átélni sem szeretném!!! Még mielőtt valaki el kezd ki oktatni, ez nem azt jelenti hogy nem akarok megszenvedni a gyerekemért, mert szülés módjától függetlenül is fel nevelem, ami valjuk be szintén nem könnyű feladat, csak úgy érzem számomra a császár lenne az ideális. Van olyan, amivel rá lehet venni orvost, hogy császárral szülessen a baba? Mi az amire azt mondják hogy ez miatt akár lehet császáros is(nem egészség ügyi)? Esetleg ha nincs erő megszülni, nyomni? Vagy nem is tudom.. előre is köszönöm a hasznos válaszokat.

2014. ápr. 25. 17:09
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
35%
Tyű, hát ezeknek a nőknek nem csodálom, hogy a férjük nem meri megmondani, hogy már nem a régi a pinájuk! Nem, nem lesz soha olyan, mint volt, egy természetes szülés után. Egyszer már összeszedtem innen 20féle kérdést, amiket hüvelyi úton szült nők tettek fel. A bevizeléstől kezdve az eltályogosodott vadhúsig a gáton... minden volt. Én biztosan nem tudnám magam nőnek érezni egy hüvelyi szülés után. Ezért is fizettem meg a császárt, és jól tettem. :)
2014. ápr. 26. 18:01
 22/57 anonim ***** válasza:
100%
21-es, egy kicsit beteg vagy.
2014. ápr. 26. 19:17
 23/57 anonim ***** válasza:
43%

Kedves 20-as!

Nem azért kaptam 0%-t, mert pozitív a tapasztalatom, hanem azért, mert sok nőnél kiveri a biztosítékot, ha valaki programcsászárt kér.

Természetesen jönnek a "nagy hasi műtét", "utána mozdulni sem tudsz", "a gyerek érdeke a term. szülés" és egyébként meg egy szaranya vagy, ha császárt kérsz.

Szívük joga, hogy ez legyen a véleményük.

Én csupán a saját tapasztalatomat tudom leírni és senkit sem szeretnék rábeszélni a császárra.

Szerintem szíve-joga mindenkinek, hogyan akar szülni.

Az azonban érdekes, hogy császáros anyát még sosem hallottam osztani term. szült anyát, fordítva viszont elég gyakori, még akkor is, ha az illetőről nem is tudják, kérésre volt a műtét, vagy valóban volt rá oka.

Azt is megfigyeltem, hogy a kéretlenül és hangosan szitkozódók az esetek zömében irigyek. Nem a műtétre, hanem arra, hogy az illető ki tudott fizetni pár 100 ezer forintot.

...és most indulhat a nagy, nagy tiltakozás.

:)

2014. ápr. 27. 00:27
 24/57 anonim ***** válasza:
100%

Mint irtam ha a pina egy kapcsolatban fontos akkor ott mar baj van a felek ertekrendjevel.

Tudjatok mennyi utolagos komplikacioval jar egy csaszar?

Pl masodlagos meddoseg a csaszar utan nem fog jonni a kovetkezo baba

Aztan Egy evig nem lehetsz terhes tehat az orvos dont a termekenyseged felett.

Nagy esely a mehenkivuli ill mehszaj terhessegre , a kovetkezo terhessegel a lepeny belenohet a mehfalba kemenyen ugy hogy a mehet

is ki kell venni

Osszenohet a holyag a mehfallal ez fajdamat okoz egesz eletre.

Aztan a kovetkezo terhesseg alatt szetrepedhet a meh a seb helyen

Aki okos az nem azt nezi itt es most hanem elore nez a jovobe es gondolkodik.

Egy csaszar a kockazata es a komplikacoija miatt nem kivansagmusor nem valaszthato hanem egy eletmento beavatkozas.

A korhazban az orvosok noverek siman kirohogik a hata mogott azt a not aki a huvelye szuksege miatt aggodik megvan rola a velemenyuk mennyi esze lehet az ez fontos neki

Sajnos en mar lattam shokkban behozott anyukst aki 2.gyereket holtan szedtek ki a mehevel egyutt.

Tehat

2014. ápr. 27. 07:51
 25/57 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, miért kell ennyire a végletekbe menni, kedves utolsó, de ha neked jól esik...
2014. ápr. 27. 10:14
 26/57 anonim ***** válasza:
90%

27 jot nevettem megyek szolok az uramnak parkolja be a mikrobuszunkat a pinamban hiszen 4 gyerek jott at rajat tuti nem lesz gond.

addig pedig lecserelem a bepisilos betetet es almodozom a disener pinarol a csaszaros sebem alatt ami nekem nem jutott.

2014. ápr. 27. 16:45
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
27-es,29-es köszönöm hogy bearanyoztátok a napom :-) :-)
2014. ápr. 27. 17:48
 28/57 anonim ***** válasza:
Ha egyes nok leesnenek az onerzetukrol az iq ra szornyet halnanak.
2014. ápr. 27. 18:37
 29/57 A kérdező kommentje:
Most nem igazán értem hogy ki min háborog, vagy ki kinek a hozzászálásán háborodott fel olyannyira, hogy anya léttükre ennyire primitíven beszéljenek egymással. Szerintem, teljesen kulturáltan tettem fel a kérdést, nem a pinám a lényeg, ha már így beszélünk, de ugyan úgy, ahogy egy férfinak, a nemi szerve a "büszkesége" úgy egy nőnek is lehet büszkesége, és ha az pont a nemi szerve, akkor az. Attól hogy így álok hozzá, még nincs probléma a kapcsolatunkal, ahogy azt nem is tudom melyik számú kommentelő írta, csupán csak szülés után is szeretnék meg felelni a páromnak, de kövezetek meg ezért. Ti egymást hergeltétek fel, egy teljesen ártatlan kérdés miatt. Mindenki tudja, hogy nincs olyan téma, amiben az emberiség 100%-a ugyan úgy gondolkozna. De attól hogy valaki nem úgy gondolkozik, mint az a pár ember aki éppen negatív dolgot írt, még nem biztos hogy szar ember. Csupán más az érték rend. Le írtam, hogy ha a gyerekem élete a tét, akkor úgy fogok cselekedni, hogy neki jó legyen. De ha a babának mind1, mert nincs veszélyben, akkor merek magamra is gondolni, és ezért már egyből ítélkezni kell, lehurrogni a másikat, és egy sz*r embernek beállítani? Ugyan már kérem, hol élünk???
2014. ápr. 27. 20:26
 30/57 anonim ***** válasza:
93%

Hol elunk? a hulyek vilagaban ahol egyesek azt hiszik hogy egy operaciorol ok dontenek az orvosok helyett aki csupen 15-20 evet tanultak hogy meghozhassak ezt a dontest.

Ezzel szemben jucika Icuk kitalalja neki mi lenne a jo minden tudas es szakmai tapasztalat nelkul.

Megall az agyam es visszafordul.

szerintem jovo heten magamra gondolok es kivetetem a vakbelem hiszen en testem en dontok es ugyis csak utba van es megvarni amig begyulld annyira ciki dolog.

2014. ápr. 27. 20:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!