Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros szülés kevésbé...

Császáros szülés kevésbé indokolt esetben?

Figyelt kérdés
21éves kismama vagyok, 16 hetes, úgy hogy még odébb van a szülés, minden esetre bennem már most az van hogy császárral szeretnék szülni. Olvastam sok mindent a természetes szülésnél, és úgy vélem inkább 1 heg, mint a természetes szülés kínjai. A másik indokom pedig hogy volt már baba elhalálozása a természetes szülés miatt, ezt nem szeretném bővebben kifejteni, mert nem ide tartozik, de átélni sem szeretném!!! Még mielőtt valaki el kezd ki oktatni, ez nem azt jelenti hogy nem akarok megszenvedni a gyerekemért, mert szülés módjától függetlenül is fel nevelem, ami valjuk be szintén nem könnyű feladat, csak úgy érzem számomra a császár lenne az ideális. Van olyan, amivel rá lehet venni orvost, hogy császárral szülessen a baba? Mi az amire azt mondják hogy ez miatt akár lehet császáros is(nem egészség ügyi)? Esetleg ha nincs erő megszülni, nyomni? Vagy nem is tudom.. előre is köszönöm a hasznos válaszokat.

2014. ápr. 25. 17:09
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
20%

"Hol elunk? a hulyek vilagaban ahol egyesek azt hiszik hogy egy operaciorol ok dontenek az orvosok helyett" hát barátom, bizony ott, hisz te is itt vagy... -.-"

Azt magyarázd már meg akkor, hogy más, FEJLETTEBB országokban, ugyan miért döntheti el az anya? Vagy itthon, aki orvos, orvosfeleség, orvosgyerek stb. az miért választja a császárt? ...

Mivel a hüvelyi szülés jóval olcsóbb, így szépen elhitették, hogy a babának az a legjobb, meg az anyának is, és az ilyenk miatt, mint te, nincs is nehéz dolguk, csináljátok a propagandát ti, nem is kell már bizonygatni. Az meg le van szarva, ha az anyuka később aranyérrel nem tud menni se, vagy bevizel éjszaka, ne adj isten a gátmetszésnek legyenek következményei. Mert arról csak a hallgatás van.

Én nem mondom, hogy egy császárnak nem lehetnek következményei, mert lehetnek, de jóval kevesebb következmény és komlpikáció léphet fel, mint egy 'természetes' szülésnél. Hogy mitől 'természetes', azt már nem is akarom ragozni (gyengébbek kedvéért - mitől NEM természetes..)

2014. ápr. 27. 21:21
 32/57 anonim ***** válasza:
93%

elozo ez hulyeseg a fejlett orszagokban pont a termeszetes szulest segitik elo lasd hollandia a csaszar arany ott nem 50% hanem a WHo alltal eloirt 18% max.

Hogy az orvosfelesegek mert szulnek csaszrral? mert a ferje esze nem fertozo es a sok no hulyesege ragados.

Hogy mitol termeszetes egy huvelyi szules?

hat kepzeld az osszes emlos es az ember is igy szaporodik akar milyen nehez is elhinni igy van kitalalva igy vagy felepitve igy alakult ki.

ha csaszar lett volna a normalis akkor a no tepozarral szuletne a hasan.

2014. ápr. 27. 21:26
 33/57 anonim ***** válasza:
93%
Tudom nehez elhinni de a noi huvely a szaporodast szolgalja es a szulesre is hasznalhato komolyan arra van kitalalva.
2014. ápr. 27. 21:28
 34/57 anonim ***** válasza:
0%
A 'természetes'-t arra értettem (sejtettem, hogy el kell magyarázni), hogy ami ma a kórházakban folyik, közel sem természetes. Oxi, kőmetsző póz, hasbakönyöklés stb,stb... én is sokkal jobban támogatnám a hüvelyi szülést, ha ezek nem lennének. Így viszont maradok a császárnál
2014. ápr. 27. 21:30
 35/57 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 28. 08:17
 36/57 anonim ***** válasza:

27-es!

Na éppen az ilyenekről beszéltem, mint te.

Vagdalkozik, lepontoz, aztán megsértődik és magára vesz olyat is, amit nem kéne.

Vagy kéne?

Ezért pattogsz, mint kecskeszar a deszkán?

2014. ápr. 28. 13:45
 37/57 anonim ***** válasza:
11%

Kedves 35-ös!

A természetes szülést valóban lehet támogatni, de ami ma ebben az országban van, az nem természetes.

Idézett természetesszülés-párti szomszédasszonyomat befektették a kórházba, aztán naponta indítgatták ezzel-azzal. Burokrepesztés, oxitocin injekció, végül fogó. Hol itt a természetesség?

nekem semmi kifogásom nem volt a természetes szülés ellen, eszembe sem jutott a császár. Az ismerős szülészek győztek meg arról, hogy ezt válasszam. Mint írtam, mindegyiknek a felesége azzal szült, az idősebbeknek meg a lányai. Az itteni kórház osztályvezető főorvosa is ezt javasolta és elmondta, hogy meg is csinálja a műtétet. Miért vitatkoztam volna vele?

Miért rohangál fűhöz-fához a szomszédasszony, hogy pert indíthasson a kórház ellen, mert szerinte a fogós befejezés miatt nem teljesen ép a gyereke. Az utcánkban még van két, szülés közben sérült gyerek, az egyikkel komolyabb gond nincs, időnként vannak dührohamai, a másik viszont egy fikusz szintjén létezik.

Programcsászár közben megsérült kisgyerekről viszont nem tudok.

2014. ápr. 28. 13:55
 38/57 anonim ***** válasza:
44%

komolyan nem fogjatok fel hogy a csaszar utani terhesseg mennyi kockazattal jarhat?

tuti nem kiabaljak el a dokik hogy valakinek szetreped a mehe a 34 heten a csaszr utani terhesegben es a baba meghal o pedig a mehet veszit.

de nyugodtan vagassatok magatokat fel az helyett hogy inkabb mindannyian kuzdenetek a termeszetes szules haboritatlan voltaert mert ugye gyava konny umegoldas kifogast keresniazt n felvagatni a hasad. Mert ua a foorvost meg lehet kerni arra is hogy en avatkozzanak be nalad.

2014. ápr. 28. 14:16
 39/57 A kérdező kommentje:
Én csak egyet nem értek, az hogy van mindenkinek véleménye, oké!. De miért kell ítélkezni azok felett, akiknek nem ugyanaz a véleménye?? Miért jó ez? Miért jó primitív ember módjára irkálni, miközben kulturáltan is le lehetne írni... Kivetetem a vakbelem mert úgy sincs rá szükség? Hajrá!! Senki nem kérdezte, és ha neked erre van szükséged, akkor áldásom rá, és nem leszek bunkó paraszt.
2014. ápr. 28. 18:06
 40/57 anonim ***** válasza:

40essel egyetértek, én felpontoztalak, nem tudom, segít-e a 0%-odon...

kérdező! mert ilyenek. Ne keress bennük logikát...

2014. ápr. 28. 18:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!