Császáros szülés kevésbé indokolt esetben?
Nekem szülés előtt sose volt orgazmusom. Mióta megszületett a fiam sokkal de sokkal jobb a szexuális életünk, minden alkalommal van orgazmusom. Szóval ilyen is van. A vizeletvesztésről annyit, hogy előfordul ha hatalmasat tüsszentek, de nem dramatizálom túl.
Bizonyos esetekben életet ment a császár. Van akinek borzasztó utána, van aki könnyebben viseli. Hüvelyi úton szültem, rohadtul fájt, de ki kellett bírni, az lebegett a szemem előtt, hogy nemsokáta velem lesz a drágám. Vége lett, úgy emlékszem rá, hogy borzasztóan fájt, mégis fantasztikus élmény volt!! Ne arra gondolj, hogy mi lesz benne a rossz, milyen baj történjet. Igen, sajnos történnek tragédiák, de ez császár esetén is előfordulhat! Minden kismamában ott a félsz, ez természetes! De tilos rágörcsölni, mert úgy még be is vonzhatod a bajt! A szülést végig KELL csinálni, utána nagyon büszke leszel magadra, és a párod is!! Érdemes lenne beszélgetned egy pszichológussal, hátha sikerül megszabadulni a kétségeidtől , félelmeidtől! Akár így, akár úgy, további szép babavárást, szülést kívánok neked!! ;)
az osszes tevhitet felsoroltad ami csak letezik.
a huvely arra van hogy azon szulessen meg a baba
nem atgul ki nagyon es a szex is sokkal jobb lesz a szules utan.
ha tenyleg annyira veszes lenne a huvely tagulas senki nem szulne meg egyszer nem??
gondolkodj tisztan es termeszetessen a baba a huvelyen megy be es ott jon ki ha csak nincs valami komoly baj ez a termeszet rendje es az ember igy szaparodik.Fogadd el
Ez termeszetes amit most erzel majd elmulik a terhesseg vegere.
ha a 30 het korul is igy erzel ajanlom keress meg egy pszihologus szakembert mert szugseged lehet ra
A picinek nem mindegy szoptatas es kotodes szempotjabol ill a tudo eretseg es a belek gyomor szempontjabol a sima szules jobb.
Lehetsz onzo de hulye ne legy mert csaszarral nem uszol keg semmit konnyebben vagy gyorsan csupan maskent fog fajni.
Egy szuleszneni aki 4 szult es tobb ezer babat segitett a vilagra
Nekem kérésre volt programcsászár. Egyáltalán nem bántam meg a döntésemet. 8 óra szigorú fekvés után a saját lábamon mentem vissza a szobámba és a pakolászás után a folyosó sétálgattam. Másnap hozták a kisfiamat, semmi problémát nem okozott az ellátása. Tejem is volt bőven, 15 hónapos koráig szoptattam. Amikor a kórházból kijöttem, senki nem mondta volna meg, hogy frissen műtöttek.
A sürgősségi császárt nem szabad összehasonlítani a programozottal. A sürgősséginél a gyorsaság a lényeg, mert a gyerek élete veszélyben van. Programcsászárnál nem kapkodnak.
Nem igazán értem, 19es miért lett 0%? Mert leírta a tapasztalatát, ami pozitív a császárral kapcsolatosan?
Ez is sok mindent elárul a kedves válaszadókról...
Amúgy megértelek, én 23 vagyok, és bár még em tervezzük, de én is császárt szeretnék majd, Mert inkább én szenvedjek tovább (már ha szenvedni kell - eddig minden ismerősöm 3-4 nap után rohangált simán...), minthogy a gyereknek baja legyen, nyakára tekeredjen a zsinór, ne férjen ki, vákumozni kelljen, oxigénhiányos legyen, kinyomásnál törjék el a kulcscsontját, stb, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!