Lehet szülés után azonnal főzni?
Figyelt kérdés
A főételeket és a köretet megfőzöm előre és lefagyasztom 2 hétre, de a levesnek nincs hely. Férjem nem tud főzni, nagyszülők messze.
Vegyek tasakos levest?
2014. ápr. 23. 15:44
11/15 anonim válasza:
A leves fontos , ha szopizik a babád. Nekem sem volt segítségem.Két három napra főztem amikor tudtam.
12/15 anonim válasza:
Lehet. Miért ne lehetne? A lényeg az, hogy olyanokat főzz, ami gyorsan megvan. Mert a pici mellett azért nehezebben megy majd és fáradékonyabb is leszel. Nekünk pont akkor festették a házunkat kivülről. Hazajöttem hétfőn, vasárnap meg már ablakokat pucoltam. Főznöm is kellett. Na, az egy brutál helyzet volt, bőgtem kinomban. Meg is sinylette a tejem. Pedig szülés előtt mindent ötször kinyaltam, hogy minden rendben legyen. Sajna nem segitett senki, pedig...
13/15 anonim válasza:
Ha nem lesz segitseged, fozhetsz elore, nem tudhatod elore, milyen allapotban leszel szules utan. Van, aki repked es foz, mos, takarit es van, aki tobbnyire pihen, mert fajdalmai vannak.
Nekem szerencsere volt segitsegem, anyosom vagy ferjem vagy anyukam mindig foztek valamit, hoztak nekem az elso itthoni napokban reggeli, ebed, vacsit:) Orulok, mert jo volt pihenni. Ha nincs erre lehetoseg en tuti rendeltem volna vagy elore fozok. Zacskos levest tuti nem ettem volna szoptatas kezdeten.
14/15 anonim válasza:
Az én férjem életében nem főzött, kivéve, miután megszültem. Már eleve húslevessel várt haza. Kb. öt napig főzött, persze ránéztem én is. Aztán mikor újra dolgozott, egy hónapig rendeltünk, utána újra én főztem.
15/15 anonim válasza:
Ha nem szellemi fogyatékos a férj, akkor egy youtube video alapján meg tud főzni egy levest. Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!