Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A dokinak mikor illik odaadni...

A dokinak mikor illik odaadni a pénzt? Azonnal szülés után vagy a 6 hetes kontrollon?

Figyelt kérdés
Előre megbeszélt összeg, tudom, hogy kér és hogy mennyit, szóval ez nem kérdés, csak hogy a páromnak ott kell majd nála toporogni a végén a lóvéval? Vagy ti mikor adtátok át? Első babánál másik doki volt, neki azonnal odaadtuk, de mondogatta, hogy jaj, ez ráért volna.
2013. júl. 31. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Varratszedeskor adtam.
2013. júl. 31. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is, mint a kedves 1.
2013. júl. 31. 11:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen varratszedéskor. Ha nincs varrat akkor a zárójelentés kiadásánál. Mielőtt haza mennétek a kórházból.
2013. júl. 31. 11:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, valamiért ezt a varratszedési mozzanatot már elfelejtettem,pedig nem volt olyan rég :) Zárójelentés nem működik, mert a dokim csak "vendégszül" abban a kórházban, szerintem nem lesz ott a zárójelentéskor.
2013. júl. 31. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálam nem volt varratszedés, a külső részről a varratok pár napon belül kipotyogtak, a többi pedig felszívódó volt. De másnap bejött az orvos meglátogatni, a párom is ott volt, és akkor mentek el "megbeszélni" a dolgot.
2013. júl. 31. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is varratszedéskor adtam oda neki, császárral szültem és egy hét mulva mentem kiszedetni a varratokat..
2013. júl. 31. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem szülés után adta neki oda.
2013. júl. 31. 15:00
 8/9 andi9208 ***** válasza:
nekem is szülés után adta oda a férjem..
2013. aug. 1. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
20 perces szülés után 10-20 perccel a folyosón megkapta a megbeszélt 60 ezret 14 évvel ezelőtt. 10 éve ugyanez a doki már 120-at kért a szülésért egy ismerősömtől.
2015. febr. 22. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!