Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lintner dokinál mennyibe...

Lintner dokinál mennyibe kerül egy szülés? Van fix tarifája? Ha nincs, mennyit adtatok/mennyit illik adni?

Figyelt kérdés

Lintner Balázsra vonatkozik a kérdés nem az apukájára. :)

Sok jót írtak róla, így szeretném felkérni a terhesgondozásra és a szülésre, de sehol nem találok árakat ezzel kapcsolatban, a honlapján sem még tájékoztató jellegűt sem..

2013. febr. 23. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Magánrendelése van a Váci utcában, ott tudnád ezt megbeszélni vele!SOTE II.vezet szüléseket, de nem dolgozik ott folyamatosan, csak ha szülése van!

[link]

De jól gondold át, mert sokat dolgozik más helyeken pl.Istenhegyi Géndiagnosztika, dr.Rose Magánklinika, szóval nagyon elfoglalt, Én nem szülnék ezért nála!

Bár a gen.ultrahangokat Ő csinálta nekem az Istenhegyin, és nagyon normális volt,megvoltunk vele elégedve!

Inkább válassz más dokit a SOTE II.-ről(Én itt fogok szülni, az Én orvosom is itt vezet szüléseket), tudok ajánlani többet is neked, ha gondlod írj privit!

Boldog Babavárást!

Mához pont egy hétre vagyok kiírva!

40.hkm

2013. febr. 23. 12:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :)

Tudom, hogy van magánrendelése, néztem az oldalát is, azt hittem azon lesz árlista.

Fel fogom keresni mindenképp csak előtte gondoltam körbekérdezősködök, mert az pl tök ciki lenne ha mondana egy összeget én meg azt mondanám hogy aha, köszi, hát ez nekem túl drága..

2013. febr. 23. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyan én nem szültem nála, de a húgom hozzá jár az éves nőgyógyászati vizsgálatra, 10 ezret kér alkalmanként. Úgy tudom, az az illem hogy a szülés levezetéséért az alkalmankénti vizsgálat tízszeresét adják, azaz 100 ezer forinttal minimum számolj szerintem, de lehet van fix tarifája is. :) Nyugodtan kérdezz rá, nem gáz! :) De minimum 100 ezerre számíts!

Egyébként meg nagy blődség lenne amiatt nem választani egy dokit, mert sok a betege és elfoglalt. Ez egy tökéletes visszajelzés arról, hogy jól végzi a munkáját!

2013. febr. 23. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as válaszoló!

Én sem azt írtam, vagy mondtam a kérdezőnek, hogy NE VÁLASSZA az említett orvost, mert szakmailag nem jó, vagynem végzi megfelelően a munkáját!

Sőt Én személy szerint a saját tapasztalatomból csak jókat tudok mondani, hiszen van saját élményem vele kapcsolatban!

Csak, ha felfogadsz egy orvost és rábízod magad,akkor elvárod, hogy a telefont bármikor felvegye, és ha épp délelőtt 10-kor vagy délután 14-kor, vagy akár éjjel indul be a szülésed, akkor igenis induljon meg és legyen ott melletted, többek között ezt is megfizeted neki.

És ez nehézkes lehet, ha épp egy magánklinikán rendel, vagy épp ultrahangokat csinál időpontokra érkező betegeknek, amit nem tud otthagyni!

Nekem volt/van ismerősöm, aki hiába hívta reggel 10-kor, hogy megindult a szülése, mire odaért a kórházba hozzá, egyéb kötelező elfoglaltsága miatt, szinte nem is volt rá szükség, meft egyszerűen nem tudott mindent eldobni, és megindulni.

De ezt mindenki maga dönti el, ezért is írtam a kedves kérdezőnek, hogy ez megbeszélés tárgya, ha Ő ezt megbeszéli az adott orvosával,aki elválallja aterhesgondozást és a szülést is, és Ő ezek után felkéri, akkor megbízik az orvosában!

Első válaszoló voltam!

2013. febr. 23. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy aktuális e még, de hátha segít valakinek... Én nála szültem most januárban, hozzá jártam végig terhezgondozásra is. A rendelés már 12 ezer nála, a szülésre 100 ezret fizettünk. Nagyon meg voltunk vele elégedve, neki és az általa ajánlott szülésznőnek (Tigyi Zsuzsanna) köszönhetően minden olyan volt ahogy elképzetem, sőt még jobb is. Én éjjel szültem, és ahogy hívták, jött be, pedig előző nap reggeltől estig rendelt, délután még voltam is nála vizsgálaton. A húgom is nála szült, neki programozott császárja lett volna egy pénteki napon, de csütörtökön a ctg-n komplikációt észleltek, akkor is egyből ment be, otthagyva a magánrendelését. Jópofa, laza doki, és kétségtelenül remek szakember!
2013. márc. 28. 20:19
 6/6 iringo03 válasza:
én is nála szültem tavaly júniusban, elvileg 90-100-at szokott kapni a pletykák szerint én nem kérdeztem rá 70-et adtunk és nem kopogtatta meg a vállamat, hogy miért nem 100-ezer....
2013. máj. 17. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!